GLÆDELIG JUL!

LÆS, ELLER GENLÆS, MINE 10 BEDSTE INDLÆG I 2018

I 2018 har jeg ikke været så aktiv på bloggen, som tidligere; det vil jeg blankt indrømme – og alligevel er der et par indlæg, det fortjener lidt særlig fremhævelse. Først og fremmest fordi, det har været de mest klikkede blandt jer, og derfor også de mest populære – men også fordi jeg personligt har lagt lidt ekstra tid og kræfter i netop disse indlæg:

MINE BEDSTE KØB FRA GRAN CANARIA
På 10. pladsen ligger overraskende nok en video; overraskende, fordi videoer normalt ikke klikker super godt her på bloggen – men ikke desto mindre var I interesserede i, hvad jeg havde investeret i på min tur til Gran Canaria i efteråret. Se videoen her.

7 TING, JEG IKKE FORSTÅR
Ligesom jeg selv, elsker I små opsamlingsindlæg, og dette indlæg med 7 ting, jeg ikke forstår, var enormt klikket. Læs indlægget her.

DISSE DAGE…
Mine “På det seneste har jeg…”-indlæg er faktisk alle sammen temmelig populære, og jeg elsker selv de små hverdagsglimt på både Instagram og hos blogs, så jeg forstår jer godt. Mit sommerindlæg “Disse dage…” er det mest klikkede blandt denne kategori. Læs indlægget her.

KÆRESTESORG
Måske det indlæg, jeg selv er stoltest af i 2018. Efter en del opmærksomhed på emnet og private spørgsmål, lavede jeg et indlæg med hjælp og mit eget, personlige forhold til kærestesorg.

ÅBNE FORHOLD, UTROSKAB OG…MIG?
I 2018 har jeg været enormt ærlig og selvudleverende, og dette indlæg er muligvis den største kulmination på det personlige aspekt. Læs indlægget her.

SIG JA, OGSÅ NÅR DU BLIVER FRIET TIL PÅ GADEN!
Jeg har selvfølgelig nogle budskaber, jeg brænder mere for end andre, og indlægget her er et rigtig godt eksempel på dette. Læs indlægget her.

VELKOMMEN TIL KLUB 27!
I 2018 fyldte jeg 27 år, hvilket selvfølgelig skulle fejres med et indlæg. Læs indlægget her.

BLIVER VI SMUKKERE MED TIDEN?
Endnu et eftertænksomt budskabsindlæg om skønhed og alder. Læs indlægget her.

HER SHOPPER JEG VINTAGE OG SECONDHAND
Guides fungerer altid godt i blogregi, og min vintage- og secondhandguide har I været særligt glade for. Læs indlægget her.

FLERE MATCHES PÅ TINDER? HER ER MIT BEDSTE TIP:
Endnu en guide, der faldt mig på sinde – nemlig hvordan vi prioriterer vores dates og civile præferencer i det 21. århundrede. Læs indlægget her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL!