NYTÅRS-INSPIRATION

CHRISTMAS CAME EARLY

REKLAME-LINKS: MULBERRY TASKE

Jeg ELSKER den forvandling, Mulberry har været igennem de seneste par år, og jeg har mere end nogensinde før lyst til at kaste alle mine sparepenge efter deres smukke, nye styles.

Det var selvfølgelig også derfor, at jeg opdagede og forelskede mig i deres nye “Hampstead”-model, som har den perfekte størrelse til mit hverdagsbehov, og som jeg har valgt i disse lækre, sommerlige farver; lyserød, rød og marineblå – selvfølgelig med hardware i guld. Nærmest som en vaffelis, ikke?

Jeg elsker, at den både kan bæres over armen eller i hånden i den lille strop, eller crossover for et mere praktisk look.

Tasken fåes også i andre, smukke farver og størrelser – og kan købes her.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS-INSPIRATION