JUNGLE-FEVER PÅ HIGHSTREET MANéR

I ØJEBLIKKET…OG ET VIGTIGT SPØRGSMÅL TIL JER

REKLAME FOR & OTHER STORIES: STINE GOYA BUKSER || DIOR T-SHIRT || & OTHER STORIES BLAZER || RAY-BAN SOLBRILLER || GANNI SNEAKERS

Hvem føler sig IKKE tilpas i duebukser, herreinspireret blazer og logo T-shirt? Disse dage går alt rimelig langsomt – jeg har været forkølet i, hvad der føles som, 100 år, Olga er i løbetid og jeg spenderer usunde mængder tid på RuPaul’s Drag Race (som fylder mit tomrum efter Robinson ud, OG som desuden KLART kan anbefales!).

Jeg vil egentlig gerne give bloggen mere kærlighed, end den lige nu bliver tildelt. Jeg prioriterer den ikke, men den fylder alligevel i baghovedet og giver mig dårlig samvittighed, når jeg ikke vælger den til. Instagram har virkelig vundet fokus, og resten af mit arbejdsliv lægger jeg helst i andre kreative opgaver – gerne mere interagerende af slagsen. Strømmen (i hvert fald modebranche-wise) har forlængst opgivet blogmediet, men jeg er bange for at fortryde en eventuel lukning af mediet, da jeg egentlig godt kan lide muligheden for at udfolde mig på skrift. Samtidig vil det lette mig at vælge bloggen fra; for jeg har slet ikke samme motivation til at skrive de lange, dybe og personlige indlæg i øjeblikket. Og jeg ved ikke, om den vil opstå igen. Og, og, og… Statestikken viser virkelig, at I vil have personligt indhold for at klikke forbi bloggen, hvilket jeg så udmærket selv forstår.

Det er svært for mig at finde ud af, om interessen for bloglæsning er uddød. Den er uddøende, det vil jeg mene, men i hvor høj grad? Jeg kan ikke fornemme, om I overhovedet ville opdage, hvis jeg lukkede bloggen ned. Og det er ikke engang rigtigt – for dig, lige præcis DIG, der læser med lige nu, er her jo fortsat – men hvor meget betyder det egentlig? Ville det være lige så optur med flere posts på Instagram? Læser man efterhånden kun blogindlæg af vane, og i virkeligheden ikke grundet reel interesse? I må lige hjælpe mig her.

29 comments

 • Caroline

  Jeg liker bloggen din veldig godt. Jeg følger mer med på bloggen enn Instagram. Liker veldig godt kombinasjonen din av mote og personlige innlegg. Fortsett å blogge!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogs kan noget, som Instagram ikke kan. Der er plads til fordybelse og eftertanke. Lad os fortsat dyrke og værdsætte det, som en modbalance til det æstetiske, men til tider også overfladiske, Instagram. Det er lige netop dét, du altid har gjordt så godt med denne blog. Jeg håber i hvert fald du fortsat vil skrive herinde, men selvfølgelig og kun, hvis det stadig giver mening for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg følger kun din blog og ikke instagram, så jeg ville være ærgerlig hvis du lukkede bloggen.. For mig er instagram for “overfladisk” og jeg bliver i længden træt af at kigge på de samme smukke, polerede billeder, som ofte ikke bidrager synderligt godt til min selvtillid. Derfor holder jeg mig til at læse blogs, hvor jeg ofte kan få dybere og mere kvalitetsindhold. Så jeg ville savne din blog hvis du lukkede den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Jeg er helt ny læser, men meget glad for bloggen allerede. Læser en del blogs fast, og det bliver jeg ved med. Vil meget gerne følge med her også fortsat. Og det behøver bestemt ikke være personlige indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at læse med – jeg synes alle indlæg der emmer af personlighed, såsom fortællinger, sjove lister eller betragtninger fra dagligdagen, er det fedeste.
  Det er også det, vi selv forsøger at efterleve inde ved os – noget hvor det handler om mennesket/menneskerne bag skærmen :)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LE

  Jeg læser kun blogs, benytter slet ikke instagram. Forbliv for guds skyld aktiv på bloggen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Marie! Ærlig mening herfra: Du er et meget fint menneske med mange fine refleksioner, og jeg elsker at læse med. Jeg elsker dine inderlige og meget sensitive indlæg og det er dem, der gør, at jeg holder ved! Instagram er det hurtige fix, og desværre er vores kultur lige nu den, at man kun ønsker dernede hurtige fix. Det synes jeg er problematisk, fordi der på den måde aldrig er plads til refleksionen …. dét, der sker ved et blogindlæg fra en person med noget på hjerte …. som du bestemt har.
  Mange knus fra en meget trofast følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Marie. Jeg har læst med siden bloggen hed vilde kaniner og blackster var et ord, som var på vores alles munde. Jeg tjekker stadig din blog næsten dagligt, og håber at du finder din passion for bloggen igen, for jeg elsker at læse med. Blogs kan noget særligt, som insta ikke kan.. Kh Ditte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg tror, at man giver op hvis man vælger den hurtige, lidt ligegyldige inspiration frem for de dybere blogindlæg. Dine refleksioner har givet mig så meget mening med årene og ikke mindst inspireret mig til at tænke videre. Jeg synes at denne blog er helt igennem fantastisk og absolut værd at beholde -også selvom det virker nemmere bare at smide den væk, som så mange andre gør. Jeg tjekker din blog næsten dagligt og vil savne ikke at have dig som en del af min hverdag længere, for du giver mig så meget inspiration. Please keep up the very good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lysten til at opretholde din blog skal naturligvis være der fra din side. For mig, som læser, ser jeg dog meget meget gerne, at kunne vedblive med at titte herind og finde inspiration, samt ikke mindst at læse dine i øvrigt vældigt fine, velskrevne indlæg. Du kan noget særligt med ord, hvorfor jeg da også her ser en berettigelse til at fortsætte blogmediet, frem for alene at lægge fokus på billedmedierne, hvor tekstdelen jo i sagens natur bliver 2. prioritet. Derfor håber jeg, at du fortsat vil føle lyst og finde mening i, at lade bloggen leve videre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Jeg får ondt i maven når jeg hører om bloggen som døende. Jeg elsker blogs. Jeg hader instagram og synes på ingen måde det kan give mig noget.
  BLOG BLOG BLOG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Marie, jeg er en af de helt gamle der har fulgt med siden starten af vilde kaniner. Så for mig er det nok en form for nostalgisk følelse fra mine spæde teenageår. Men er her jo stadig🤷🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at følge med her på din blog. Om blogmediet er døende? Måske, men det kan bare noget specielt stadig! Jeg synes du gør et rigtig godt stykke arbejde, og jeg synes ikke du skal tænke over hvor ofte du skriver – gør som det passer dig! Freya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære Marie, jeg er en af dem der kigger forbi din blog hver dag for lige at se om der er noget nyt. Elsker at følge med på sidelinjen og ja, du er blevet en form for virtuel “veninde”. Vil personligt virkelig savnet inspirationen og også de personlige indlæg, hvor du enten skriver om nyt i dit liv eller nogle tanker du har haft. Også selvom dette måske så bare bliver engang i mellem. Instagram vil aldrig kunne give det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fortaler for, at man lægger sin energi helhjertet få steder frem for at sprede den ud. Og så forsøger jeg som tommelfingerregel at undlade at lade mine handlinger og valg væres styret af frygt. Jeg forstår, at det er (eller føles som) en stor beslutning af lukke din blog, men måske tiden er ved at være moden? Ikke fordi jeg ikke tror på blogmediet, men fordi jeg altid synes man kan mærke, når bloggeren bag ikke længere helt har hjertet med. Du kan jo sagtens lave lidt længere tekster på instagram, når du engang imellem føler for det (se fx på Neophippie og MajMy der begge gør præcis det virkelig godt).

  KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Jeg synes især at din blog kan noget helt andet end Instagram kan. Der er noget æstetisk anderledes ved denne form for layout, og det er nemmere/rarere – synes jeg personligt – at læse posts her end på Instagram.
  Hellere et indlæg i ny og næ end slet ingen indlæg – du er så dygtig og inspirerende i det du gør! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Blogmediet kan noget helt andet end Instagram. Intsagram er for mig et medie jeg bruger når jeg venter (bus, reklamer etc etc), hvor bloggen er noget jeg bevidst har klikket mig ind på. Jeg elsker når du poster flotte billeder her på også (udover instagram), da de er større og jeg generelt bruger mere tid på at læse dine små noter eller anekdoter til. For mig behøver du ikke skrive laaange personlige posts, for at jeg gider se med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg synes at Instagram har overtaget alt for meget.
  Jeg elsker Instagram, men synes, det er synd, at der ikke er plads til at uddybe og fordybe sig i tekster. Ikke at jeg behøver en roman hver gang, men jeg kan godt lide det mere personlige. Feks. Synes jeg at Emily Salomon gør det rigtig godt, og jeg er glad for at hun stadig blogger om sin hverdag- og ikke kun når der er et sponsoreret indlæg…

  Der er så mange blogs som før var fantastiske, som bliver lukket ned, eller blot neglijeret. Det ville være synd hvis din blev en af dem. Har fulgt dig siden day one! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Marie. Jeg har fulgt med siden 2014, og jeg læser stadig dine indlæg, fordi de er originale, og fordi jeg efterhånden føler, jeg kender DIG. Det er kun meget få influencere, jeg kan sige dette om. I forhold til, om du skal bibeholde bloggen, ville jeg lige komme med en kommentar. For mig skal du på ingen måde føle skyld over ikke at have postet i en uge, en måned, eller tre måneder. Hvis du en dag får lysten til at skrive igen, vil jeg være der. Hellere et indlæg en gang imellem end tanken om, at der aldrig kommer flere. Jeg håber, du kunne bruge denne kommentar til noget. Kæmpe knus
  Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan godt forstå, du er i tvivl, når det fra et business-synspunkt er rykket så meget over på Instagram. Jeg kan mærke, at jeg ikke gider Instagram så meget længere og ikke vil bruge min tid på ligegyldige stories og indhold, jeg ikke finder interessant. Jeg er meget mere selektiv med blogs, fordi der er en anden fordybelse over det (hvis man overhovedet kan sige det om noget på internettet) med længere og ofte med velovervejede indlæg. Jeg håber ikke, du lukker din blog, men den skal kunne give dig – og læserne – noget andet end Instagram. Er selv vild med de personlige indlæg, men forstår godt, det ikke lige er noget, man hiver ud af ærmet til hverdag. Men ting som collager er vel mere oplagt til en blog – det holder jeg også meget af at se fra din hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Jeg har fulgt med så længe at jeg ikke engang kan huske en hverdag hvor jeg ikke lige klikkede forbi mariejedig.com. Igennem folkeskole, efterskole, gymnasium og sabbatår har det været ren rutine for mig at følge med i dit blogunivers. Jeg ville aldrig have fulgt med så længe hvis jeg ikke fandt dit univers og din verden spændende. Og for kort, godt og simpelt at svare på dine spørgsmål – så håber jeg at jeg i mange mange år endnu stadig har muligheden for at følge med gennem dine interessante skriblerier. Instagram bliver hurtigt for overfladisk for mig, og gennem blogs har man bare en mulighed for dybde, som andre platformer ikke giver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nej nej nej, jeg læser ikke blogs af vane, eller i hvert fald ikke DIN! Og tager gerne til takke med små glimt, der dukker op, når man mindst venter det. Din blog er tiltrængt, i blog-havet af uoriginale fisk, der ukritisk følger strømmen – strømmen af mode og meninger. Og hvad er en blog, hvis man ikke længere ejer sine egne meninger? – og det er jo lige netop derfor, at blog’s er en uddøende race, de er svømmet for langt væk fra det, der er hele essensen, grunden til at man læser blogs, PERSONEN med PERSONLIGHEDEN, DET SÆRPRÆGEDE. Personen der har PATENT på ORDENE, på TØJET, og SAMMENSÆTNINGEN heraf. PERSONEN der kan li’ musicals selvom det er ilde set af kultur eliten i København og tager til GranCanaria, selvom Marrocco klinger bedre i byen. Når Vilde kaniner lukker ned, er den virtuelle blogverdens vildskab for alvor død. Men alt har selvfølgelig sin tid og jeg vil glæde mig til at følge, hvad end du springer ud i af nye projekter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes du har en helt vild evne til at skrive og formulere dig på en så fin måde! Jeg har altid elsket at læse dine blogindlæg, korte som lange. Hvis du ikke selv føler interessen er det længere, så synes jeg ikke du skal holde fast i bloggen. Men hvis det er fordi du ikke føler der er nogen der følger med mere, så skal du bare vide at jeg ihvertfald gør! Og jeg er vild med den! Uanset hvor tit den bliver opdateret ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Når du skriver så sjældent læser man ikke dine blog af vane. (Dette er ikke en kritik, men et håb om at du stadig vil lade et par ord flyde en gang i mellem). Jeg læser netop din blog af interesse, og ikke fordi den hører til blandt dem man læser af vane.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Åh Marie, elsker virkelig at læse din blog! Bliv endelig ved, også selvom det kun bliver til få opslag☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ærligt, så vender jeg nok tilbage til din blog grundet vane, og for inspirationsindlæg hvor du linker til tøj fra andre steder. En af de ting jeg virkelig savner ved din blog, og som ville gøre der til en mere “aktiv” handling at klikke ind, er en bedre billedkvalitet. Den (billedkvaliteten) halter virkelig når man tjekker bloggen på computer, og det gør en hel del for oplevelsen af at læse en blog. Det kan hurtigt virke dovent… Tror noogmediet har rykket sig ift hvilken tekst- og billedmæssige kvalitet der kræves af læser… Alt i alt savner jeg egentlig mest højere billedkvalitet og/eller større tekstmæssigt indhold, såfremt du vælger at beholde din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker at følge med her på bloggen! Jeg er bange for at sige noget stødende med hensyn til aktiviteten, men jeg ville helt sikkert lægge mærke til hvis du lukkede og slukkede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Marie!
  Jeg synes, det er et rigtigt interessant (og relevant) spørgsmål, du stiller, og du er helt sikkert ikke den eneste, der har tænkt den tanke. Jeg er hverken selv blogger eller influencer, men mere en der observerer.

  Jeg tror tildels, du har ret I, at blogkulturen er død. Eller i hvert fald uddøende. Jeg læser færre og færre blogs – og når jeg gør, så er det, fordi jeg er på jagt efter noget bestemt, som spisesteder i Rom eller top ti ting at opleve.

  Jeg har fulgt med i din blog siden jeg var 17, hvilket er snart seks år, og jeg har godt kunne mærke på mig selv, at jeg har været “for doven” til at klikke ind på links. Instagram er bare så meget nemmere.

  Jeg håber et eller andet sted, at du beholder din blog. Ikke bare for “vores” skyld (dine følgere), men også for din egen. Så kan det godt være, at der er skrivestop, eller fokus er andre steder, men du har den altid til at sende dine tanker ud til os, når tiden, lysten og overskud er til det – for du er altså bare lidt mere spændende og anerledes og har meget mere på hjerte end andre har.

  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Du må ikke lukke bloggen søde Marie! Alle mine yndlingsbloggere har efterhånden lukket deres blogs og din blog er den eneste jeg stadig kigger forbi. Vil helt sikkert gerne se flere Outfits og mere boligindretning og ikke nødvendigvis kun personlige indlæg. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNGLE-FEVER PÅ HIGHSTREET MANéR