ER DU OGSÅ SYG I DAG?

HVIS DU ELSKER DRK LIGE SÅ HØJT, SOM JEG GØR, SÅ VED JEG GODT, HVAD DU SKAL LAVE I AFTEN…

DRK er en favorit, når jeg skal finde dokumentarer. Alt er er underholdende, lærerigt og super velproduceret, og lige nu kører DRK hele 3 dokumentarserier, som jeg er blevet fuldstændigt opslugt af:

KONGELIGE EKSKAPADER: De fleste af jer ved det nok ikke; men jeg er super nørdet omkring historie. Jeg er fascineret af, hvad der har formet vores love, tankemønstre og land – og serien Kongelige Eskapader handler om vores tidligere kongers promiskuøse adfærd med hang til kvinder, sprut og fest. Serien omhandler elskerindernes betydning for, og indflydelse på, danmarkshistorien, og kongernes betagelse af kvindekønnet. Jeg elsker store, betydningsfulde og dramatiske kærlighedshistorier, og bliver super feedet af denne serie. Se den her.

SMYKKER: En anden af DRKs seriepletskud er den nye dokumentar omkring smykkernes betydning for særligt kvinder – både i historisk og nutidigt perspektiv. Dokumentaren er fortalt gennem royale, celebrities og den almene dansker, og dykker ned i årsagen til smykkers affektionsværdi, trend og magt. Se serien her.

MARGIT BRANDT: En nystartet serie på DRK er fortællingen om den danske verdensstjerne og designer Margit Brandt. Serien er en fortælling om Margits liv og vej til succes, fortalt af venner, familie og kollegaer. Serien foregår i et sindssygt inspirerende univers, og jeg er kæmpe fan. Se serien her.

2 comments

 • Jona

  Tak for tipset, har lige set Margit Brandt episoderne, og er igang med kongelige Eskapader, interessant…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Meget interessant! Glad for at kunne være til inspiration <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU OGSÅ SYG I DAG?