ER JEG BLEVET FOR GOD TIL AT SIGE NEJ?

EN ORDENTLIG TAKKETALE

SAMSØE SAMSØE JAKKE || STINE GOYA KJOLE || NEW BALANCE SNEAKERS || BØLLEHAT FRA GRAN CANARIA || STRØMPEBUKSER FRA EBAY

Tak for jeres overvældende positive feeeback på mit seneste indlæg. Det er et rørende og ekstremt motiverende øjeblik for mig at kunne mærke jer igen.

Jeg har sagt det før, men siger det lige så ofte, det føles, (for det SKAL man med komplimenter) – JEG HAR DE MEST OPBAKKENDE, KLOGE OG NÆRVÆRENDE læsere i blogland. Det tør jeg godt prale med. Og lige præcis nærværende er et sjovt begreb at tage op i denne tid med fordømmelse af virtuel virkelighed som kommunikationsform; men det giver mig en reel følelse af nærvær at mærke jer. Selv gennem en fucking skærm; så jeg tør næsten ikke tænke på, hvor optur I alle sammen må være IRL.

Selvfølgelig kunne jeg være kildekritisk her og tænke, at de læsere, der ikke giver en fuck eller måske sågar fordømmer, det jeg gør, alligevel ikke gider spilde tid på at smide en negativt ladet kommentar; men ved I hvad? Jeg er ligeglad. Eller, måske er jeg bare glad. Glad for endelig at føle en form for formål ved disse kringlede småskriverier.

Handler det om anerkendelse? Måske. Men må anerkendelse da ikke være en motivationsfaktor? Måske ikke. Men det er det.

1 comment

  • Astrid

    Du må i hvert fald ikke stoppe, Marie. Din blog er den eneste jeg læser 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

ER JEG BLEVET FOR GOD TIL AT SIGE NEJ?