LAVER & OTHER STORIES DE BEDSTE HIGHSTREET BLAZERE?

DOGGYSTYLE

Livet kan være hårdt, når man er en ung provinspige i hovedstaden med store drømme om at bryde igennem som skuespiller. Det lyder en god start på en dramatisk, amerikansk serie, men her er det brilliante twist; pigen hedder Asta, kommer fra en lille by nær Nykøbing og bliver nødt til at flytte hjem til sine forældre, fordi pengene ikke rækker til en lejlighed i København.

Yes, livet kan tage dig hårdt bagfra – og det er lige præcis, hvad DR3 skildrer i deres nye serie “Doggystyle” i 10 dele af cirka 20 minutter stykket. Jeg kan personligt skrive under på sandheden af skildringen om alle de forventninger til fremtiden, man kan sidde med i forstaden, og hvordan livet i start 20’erne skifter retning trods hårdt arbejde og tro.

En autentisk og underholdende fortælling, som æstetisk udfordrer og fascinerer fra første scene, og helt klart en søndag værdig. Jeg kan kun anbefale “Doggystyle”, som kan ses på DRTV nu.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAVER & OTHER STORIES DE BEDSTE HIGHSTREET BLAZERE?