HÅRVASK OG ALT, DER FØLGER MED

DAGBOG FRA LONDON

Lørdag eftermiddag var kufferten pakket, og Anne og jeg drog mod lufthavnen i metro. Her er jeg iført frakke fra Saks Potts, jeans fra Weekday (reklamelink) og sneakers fra New Balance. Vi landede sen aften og røg nærmest direkte på hovedet i seng efter et glas vin og en omgang charcuterie. Vi boede i et guesthouse i Mayfair – meget centralt og tæt på både butikker og restauranter.

Dagen derpå drog vi på gåben mod Shoreditch og spiste morgenmad på The Breakfast Club. Jeg ELSKER et godt, solidt morgenmåltid, og det er lige præcis, hvad The Breakfast Club kan.

Senere på dagen var vi et obligatorisk smut forbi Dover Street Market, og spiste frokost på Rose Bakery på toppen. Simpelt, lækkert og sindssygt anbefalelsesværdigt.

Om aftenen spiste vi på den ekstremt hypede restaurant Sketch, som jeg har spist på før – men desværre levede forventningerne ikke helt op til virkeligheden. Sketch er klart et besøg værdigt, og man får sig en vanvittig æstetisk, inspirerende og næsten kunstnerisk oplevelse, men maden er sket ikke prisen værdig – så jeg anbefaler at man smutter forbi til en enkelt ret eller bare en drink. Her er jeg iført kjole fra Gestuz.

Den italienske restaurantkæde Cecconi’s stiftede vi bekendskab med, da vi besøgte Barcelona i foråret, og da vi opdagede én af kædens restauranter i nærheden af vores hotel, var vi nødt til at smutte forbi. Jeg kan virkelig anbefale, at man opsøger en Cecconi’s, hvis man er så heldig at være i en by indehavende af en sådan, for det er suveræn god, italiensk mad – og iøvrigt også dejlig morgenmad.

Anne havde forinden flirtet med tanken om en lille klipning på turen, og da vi om morgenen sad og kørte hinanden op omkring nye frisurer, blev Anne så tændt på ideen, at vi fandt nærmeste, velansete frisør, og Anne lod lokkerne falde. Hendes nye hår er SÅ skønt til hende!

Vores fælles ven Alfred bor i Clapton, så en tur til London betød selvfølgelig også et visit hos ham, i hans dejlige lejlighed. Her er jeg iført zebrasæt fra Gestuz.

Selvfølgelig skulle der også shoppes – men da punden som udgangspunkt er dyreste valuta, gav det ikke mening at hive meget med hjem. Jeg forelskede mig dog hovedkuls i denne fantastiske strik fra Pradas nye kollektion, som jeg fortsat overvejer at bestille hjem. Hvad siger I?

På top 10 over bedste oplevelser i MIT LIV var denne pragteksemplar af en musical – Hamilton. Jeg har lyttet til musikken fra Hamilton i flere år, og drømt om at se den siden – og FANDEME SÅ, om det ikke lykkedes at skaffe (meget dyre) billetter til forestillingen i Victoria Palace Theatre. En oplevelse, jeg aldrig ville have været foruden – og om muligt havde jeg købt en billet mere og set den igen.

Onsdag aften gik turen hjem, med et smut forbi Gannis britiske kontor forinden. Det har været fantastisk og inspirerende med et par dage i London, men jeg er som altid glad for at være hjemme igen. Ude godt, hjemme bedst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅRVASK OG ALT, DER FØLGER MED