HER SHOPPER JEG VINTAGE OG SECONDHAND

SES PÅ GRAN CANARIA

I morgen aften rejser jeg mod sydens sol – nemlig til min nye favoritdestination Gran Canaria. Og hvorfor så lige en turistet ferieø, tænker I så? Ja, det skal jeg sige jer – Gran Canaria har perfekt temperatur off season, har dannet grund for SÅ mange gode ferieoplevelser for mig sidste år, og så elsker jeg, at intet på øen er fancy og forventningsfuldt. Gran Canaria kalder på ægte afslapning. Billederne her er fra min sidste oktober-tur til øen med min veninde Anne. Jeg skal denne gang afsted med min veninde Alfie, og vi har nærmest intet planlagt – vi skal bare chille, sole, drikke drinks og spise rejer i olie. Jeg kan næsten ikke vente, selvom det bliver hårdt at undvære Olga en hel uge.

Jeg lover at opdatere en helvedes masse gennem Instagram, både i feed og story! Vi ses, tøserne!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER SHOPPER JEG VINTAGE OG SECONDHAND