SES PÅ GRAN CANARIA

SECRET SINGLE BEHAVIOUR

Efter et glædeligt gensyn med mine bedste veninder fra Sex & The City kom jeg til at tænke på min egen adfærd indenfor et emne, der i serien berøres: “Secret single behaviour”. For første gang lææænge har jeg været single længe nok til at udvikle og bemærke denne adfærd. Her er min lille liste. Har I selv nogle underlige single-tendenser?

– Lytte til hardcore popmusik og forestille mig musikvideoer eller “Vild med dans”-koreografier.

– Spise oliven inden, jeg skal sove. Det er fucking mærkeligt, det ved jeg godt, men jeg får altid lyst til en salt godnat-snack, og Irmas grønne oliven med mandler er min personlige go to.

– FaceTime med min søster. Ja, ja, det lyder umiddelbart meget normalt, men Lærke og jeg facetimer flere gange dagligt, også mens vi spiser, arbejder eller er i bad.

– Pille hår med en pincet. Jeg plukker ikke bryn overhovedet, og har ikke gjort det i flere år, men alle andre hår på kroppen elsker jeg at plukke med pincet. Det virker mere permanent. Og helt meditativt. Og det holder overraskende nok op med at gøre sådan rigtig avs efter en periode. Eller også har jeg egentlig masochistiske tendenser?

– Se reality i sengen på min telefon. Den ville aldrig gå i et parforhold, fordi jeg godt selv kan se det usexede i handlingen, men jeg elsker at se “Landmand søger kærlighed” inden sengetid.

– Google mig selv. Arj, det er simpelt hen så egotripper-ulækkert, men nogle gange finder man altså nogle sjove ting om én selv. Meget apropos indlægget her er noget af det mest googlede i sammenhæng med Marie Jedig faktisk “kæreste”.

– Snakke engelsk med mig selv. Nærmest i foredragsagtig stil. Men det siger mange af mine veninder, at de også praktiserer, så måske det ikke er så underligt igen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SES PÅ GRAN CANARIA