POSTKORT FRA GRAN CANARIA

MINE NYE YNDLINGSSNEAKERS OG EN RABATKODE

REKLAME FOR ME & THE MET: LEVI’S JEANS || RESUME TRØJE || GANNI SNEAKERS

Jeg ELSKER mine nye Ganni sneakers fra Me & The Met, som jeg selvfølgelig har taget med mig på ferie til Gran Canaria, og som jeg smart nok havde på ved afrejse, så jeg slap for at fylde med kuffert for meget. Sneakersene kan erhverves her.

Og som I ved, så elsker jeg Me & The Mets geniale koncept med personlig dag-til-dag levering i Storkøbenhavn – perfekt når man, som jeg her, skal ét eller andet “akut” som kræver det rigtige outfit. Konceptet er især genialt i weekenderne, hvis man er i tøjkrise over byturen eller et andet mere formelt event, og kurerer en utålmodig bestillers behov. Der forhandles bl.a. et bredt udvalg af darlings som Ganni, Stine Goya og Lovechild på shoppen.

Lige nu tilbyder Me & The Met 25% rabat på næsten hele deres udvalg, så jeg vil anbefale at anvende rabatkoden mariejedig25 ved checkout for at gøre brug af rabatterne. Rabatkoden gælder en uge frem – til D. 14. oktober 2018.

2 comments

 • Mette

  Kære Marie!
  Dette spørgsmål har egentlig ikke noget med dit indlæg at gøre, men håber virkelig du kan hjælpe mig.
  Jeg har de seneste år haft totalt stilkrise. Jeg oplever det sådan, at jeg slet ikke ved hvad jeg egentlig kan lide. Jeg ved dog hvad jeg ikke kan lide. Jeg finder meget inspiration på instagram, og tager screenshots af ting og sager- så prøver jeg det på irl, og enten tvivler så meget på om det er mig, og får tænkt for meget over hvilken farve jeg da skal vælge den i, og tænker damnit- køber den, tager den på een gang og fortryder. Synes slet ikke det er fedt alligevel på mig, eller også er stylingen helt gal. Ellers vil jeg tænke over det, og så er det væk når jeg har tænkt færdig og besluttet mig for at købe det. Jeg er ikke til kedeligt tøj- jeg kan bedst lide pieces hvor der sker et eller andet- fx buks med noget flæs, strik med puf, trøjer med noget binderi, anderledes stof og print. Jeg er langt fra corporate og Filippa K/ Sand/ tommy Hilfiger agtig. Ganni, KarenCopenhagen, Sakspotts, Stine Goya, Envii, Gestuz er fx noget af det jeg kan lide. Men hvad hulen gør man når man ikke egentlig ved om man så kan lide det, når det ender med at jeg sælger det videre (alt for billigt til mine uvidende kolleger om hvad det egentlig har kostet, i øvrigt.) En anden fælde for mig er h&m eller highstreet hvor jeg er ked af at få købt noget som er fedt nok, men hvor jeg egentlig hellere ville have det “originale”, men får brugt penge på den dårlige kvalitet i stedet. Hvis jeg derimod får forvildet mig ud i at bruge mange penge på det item i stedet, så bruger jeg det ikke nok/kan ikke lide det/ sælger det igen. Jeg har haft det sådan de seneste 2-3 år med mine køb. Jeg sidder her i min meget behagelige trøje, men jeg sidder i den alt for tit og har fandme ikke noget at tage udover den fordi jeg har solgt alt mit tøj og ikke ved nærmest om jeg kan lide tøj. For at understrege det her, så har jeg ikke én sweater/trøje.. og jeg fryser. Hvad gør man, kære stil-brevkasseMarie? Hvordan finder jeg ud af hvad jeg i bund og grund er til og får opbygget mig noget garderobe der består af mere end 10 dele? (dette inkl undertøj ;) ) Du inspirerer, og hvis du har brug for et billede der er lidt væk fra dig hvis du synes det er svært når det har med een selv at gøre, så er sådan en Maria Barfod-type meget mig. I hvert fald når jeg ser på hende ;) Alder og højde drøjde passer også. Åh Marie, jeg håber enten du har lidt råd, eller evt vil lave et indlæg omkring stilkrise… De kærligste hilsner, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Mette, tak for din besked!

   Nu ved jeg ikke, hvor gammel du er, men min erfaring er klart, at dén slags kommer med tiden. I takt med at lære sig selv at kende, lærer man også sin stil at kende, og dropper i større stil sammenligningen med sine medmennesker, for i stedet at klæde sig efter højde, drøjde og stilmæssige præferencer. Mit bedste råd er i virkeligheden at købe og gå i dét, du virkelig godt kan lide, og ikke lade dig påvirke af andre. Selvfølgelig er der også et praktisk hensyn at tage, og jeg vil mene, at en “perfekt” garderobe består af følgende items:

   – Jeans
   – Stofbukser
   – Nederdel
   – Sweater
   – T-shirt
   – Top
   – Hverdagskjole
   – Festkjole
   – Skjorte
   – Sweatshirt

   Jeg håber, at det kan bruges <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA GRAN CANARIA