POSTKORT FRA GRAN CANARIA

MINE NYE YNDLINGSSNEAKERS OG EN RABATKODE

REKLAME FOR ME & THE MET: LEVI’S JEANS || RESUME TRØJE || GANNI SNEAKERS

Jeg ELSKER mine nye Ganni sneakers fra Me & The Met, som jeg selvfølgelig har taget med mig på ferie til Gran Canaria, og som jeg smart nok havde på ved afrejse, så jeg slap for at fylde med kuffert for meget. Sneakersene kan erhverves her.

Og som I ved, så elsker jeg Me & The Mets geniale koncept med personlig dag-til-dag levering i Storkøbenhavn – perfekt når man, som jeg her, skal ét eller andet “akut” som kræver det rigtige outfit. Konceptet er især genialt i weekenderne, hvis man er i tøjkrise over byturen eller et andet mere formelt event, og kurerer en utålmodig bestillers behov. Der forhandles bl.a. et bredt udvalg af darlings som Ganni, Stine Goya og Lovechild på shoppen.

Lige nu tilbyder Me & The Met 25% rabat på næsten hele deres udvalg, så jeg vil anbefale at anvende rabatkoden mariejedig25 ved checkout for at gøre brug af rabatterne. Rabatkoden gælder en uge frem – til D. 14. oktober 2018.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA GRAN CANARIA