MINE NYE YNDLINGSSNEAKERS OG EN RABATKODE

KØB FRA GRAN CANARIA

Udover en hulens masse gaver til henholdsvis søster og niece, har jeg fået slæbt en del med hjem fra det spanske. Faktisk så meget, at jeg, udover min overpakkede håndbagage, måtte slæbe hele to store bæreposer foruden min håndtaske med i lufthavnen, heldigvis uden problemer. Jeg besluttede hurtigt, at det var lettest at vise jer mine køb i en lille video som I herover kan se.

2 comments

 • Anne Hansen

  Godmorgen :)
  Jeg har stadig været registeret til at føle “vildekaniner” via bloglovin’. På det sidste er jeg begyndt at få opslag derfra med blogindslag om CBD-olie, låneforeslag. Vil bare informere dig om det, hvis det er noget, som du ikke vil sættes i forbindelse med.
  God lørdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak for at gøre mig opmærksom på problemet; jeg kigger på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NYE YNDLINGSSNEAKERS OG EN RABATKODE