HER ER SERIEN, DU SKAL SE I DAG!

DET PERFEKTE SPISEBORD

REKLAME FOR WARM NORDIC: Jeg er fortsat lige så forelsket i mit Herringbone Tile spisebord fra Warm Nordic, som da jeg bød det velkommen i lejligheden. Det er vildt, hvad et godt spisebord kan gøre, ikke? Det samler folk. Og jeg elsker at samle folk. Faktisk, så samler jeg folk næsten dagligt, og gerne omkring lige præcis dette bord, fordi det har den perfekte størrelse og et design, der gør folk glade. Det lyser mit køkken op og passer, efter egen mening, perfekt ind i min lejlighed og generelle indretning. Det giver et friskt pust, og er samtidig super funktionelt – man kan bare placere pander og gryder på bordet, og så er det superlet at rengøre.

Jeg er kæmpe fan af Warm Nordic og deres tidsløse, skandinaviske design, som alligevel altid har kant og karakter. Bordet her findes desuden også i to andre størrelser; som konsolbordsidebord og sofabord. Jeg har mange andre ting derfra på ønskelisten. Faktisk ville det under ingen omstændigheder gøre mig noget, hvis følgende items pludselig dukkede op på min adresse:

1. LOUNGESTOL || 2. BÆNK || 3. LAMPE || 4. SPEJL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ER SERIEN, DU SKAL SE I DAG!