SIG JA - OGSÅ NÅR DU BLIVER FRIET TIL PÅ GADEN!

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

…været sammen med en masse gode mennesker i det skønne vejr – bl.a. Anne og Alfred, der her står og ser glade ud sammen. Vi spiste italiensk middag med tilhørende mængde vin.

…været til Trine Kjær x Essie event med disse to, dejlige damer – Anne og Julie. Trine har lavet den fineste, lille kollektion af neglelakker i efterårsfarver. Efterfølgende fulgtes Anne og jeg fra Frederiksberg til indre by og kiggede i genbrugsbutikker undervejs.

…været til morgenmad med 2ndone og Moss Copenhagen. Jeg havde Olga med, og hun var vitterligt en energibombe og rimelig pisse-irriterende – men sådan er hvalpe! Haha.

…skudt den nye sæson af Mansome med disse dejlige mænd – Virgil og Daniel. Her iført kjole og sneakers fra Ganni og tørklæde fra Custommade. I skal glæde jer sååå meget til den næste sæson, for vi havde det hysterisk morsomt med at filme den. I kan se sidste sæson her.

…haft søde Shira på besøg til sleepover og ansigtsmaske. Og Robinson. Og Klovn. Jeg elsker mandage!

…været til Alt! For Damernes “Guldknappen” show – stort tillykke til Gestuz, som blev årets vinder! Her er jeg iført frakke fra Gestuz’ nye kollektion, der kommer senere på sæsonen.

…sportet mine “nye” vintage New Balance sneakers fra secondhandvintage1.

…været forbi Olivia (og Joey) på hendes arbejde med Olga til en snak om kærlighed, reality og solbriller – og Olga og Joey blev hurtigt perlevenner. Er det seriøst ikke for cute?

…haft mit yndlings-menneske på weekend. Altid en fornøjelse, og altid mærkeligt at skulle sove alene igen, når man lige har vænnet sig til hendes tilstedeværelse.

…kysset på Olga og haft hende med alle steder. Her iført dragt fra Big Bud.

…været på Bastard med Gug og Anne og spille spil – efterfulgt af en herresjov bytur på Motellet. Bastard er helt sikkert mit nye hang around spot, da jeg absolut elsker kombinationen af spil, mangfoldighed og billige snacks. Hehe.

…holdt tømmermændsfri søndag, og derfor haft langt mere overskud end normalt – her på kunstjagt med Sille i forbindelse med Art Chart.

…hunde hundedate med Mathilde, hvor Sarah og Amalie fra Ikon også joinede. Jeg er i fritløbsområdet ved Nørreport hver dag, så hvis du har en legekammerat til Olga (en anden lille hund, helst hvalp eller unghund), så skriv endelig til mig, så fixer vi en aftale.

…haft Alfie på besøg til sleepover, og spontant bestilt en rejse til Gran Canaria i oktober med hende – det skulle selvfølgelig fejres med god mad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIG JA - OGSÅ NÅR DU BLIVER FRIET TIL PÅ GADEN!