ÅBNE FORHOLD, UTROSKAB OG...MIG?

HØJ PÅ SØNDAGS-KÆRLIGHED

I går havde jeg den mest optursagtige søndag, man overhovedet kan forestille sig.

De, der har læst med længe ved, at søndage ikke ligefrem får det bedste frem i mig – men i går var helt anderledes: Først og fremmest vågnede jeg uden tømmermænd. Det er altid et godt sted at starte, da tømmermænd fremprovokerer en masse dårlige følelser og sænker mit energiniveau ret aggressivt. Jeg havde en slow morning med masser af kaffe, hvidt brød fra bageren og gode snakke. Herefter spiste jeg frokost med en veninde og fik vendt verdenssituationen dér, for efterfølgende at mødes med andre veninder for at drage mod søndagsmiddag sammen med Olga – og hold nu op, hvor var det hyggeligt. Kender I følelsen af bare at kunne være sig selv og blive grebet ultimativt i det? Sådan føltes det. Vi spiste dejlig mad, drak rigeligt med god vin og snakkede både let og alvorligt.

Jeg føler mig så heldig. Vi er selvfølgelig selv skyld i de venskaber, vi involverer os i – men nogle gange skal jeg nive mig selv i armen for at forstå, at jeg kan have så fantastiske mennesker omkring mig. Venner og veninder, der både forstår mig, lytter til mig, underholder mig, sætter mig på plads og kysser mig på kinden.

Og nu sidder jeg i et fritløbsområde med Olga i solskin og smiler igen, fordi jeg tænker tilbage på en helt fantastisk weekend, mens jeg skriver dette indlæg. Momenter som dette gør det hele meget lettere, og det er en historie, der er langt vigtigere at fortælle, end den dårlige – for det er sådanne minder, der holder os i live. Jeg håber, at I har haft en lige så dejlig søndag, som jeg havde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅBNE FORHOLD, UTROSKAB OG...MIG?