DET PERFEKTE SPISEBORD

HER SHOPPER JEG VINTAGE OG SECONDHAND

Dejlige damer og måske sågar herre – nu har jeg tænkt mig at dele ud af mine hemmelige og knapt så hemmelige favoritter, når det kommer til secondhand- og vintage-shopping både fysisk i København og online. Indlægget har været på tegnebrættet længe, men jeg har nærmest ikke turde dele det af frygt for, at disse små perler skulle opdages, og at I ville stjæle mine guldkorn fra mig. Nu synes jeg alligevel, at I fortjener lidt forkælelse, og da jeg ofte bliver spurgt ind til lige præcis secondhand- og vintage-shopping, tænkte jeg, at indlægget var kærkomment:

PALOMA VINTAGE: Den fineste, nye vintage butik i indre by – her finder du en blanding af luksus vintage items og håndplukket vintage. Butikken er særligt god, hvis du søger smukke prints, en anderledes gallakjole eller bare inspiration.
Grønnegade 29, København K

TIME’S UP VINTAGE: Time’s Up Vintage har jeg kendt til længe, men jeg glemmer alligevel sommetider, hvor fantastisk et udvalg, der her findes. Butikken er særligt skarp på accessories, og her finder du alt fra vintage Levi’s jeans i perfekt fit til tunge, Chanel øreringe.
Krystalgade 4, København K

COLLECT23: Min dejlige veninde Julie er ved at opbygge det største lager af fantastiske, vintage fund – blandet luksus og håndplukkede non label favoritter. Jeg er ved at dø af spænding over projektet, fordi jeg ved, hvor uovertruffen god smag, Julie har. Onlineshoppen åbner D. 2. februar 2019, men der vil være presale gennem Instagram allerede 1. november 2018 – stay tunet, hvis du vil være hurtigere end mig, siger jeg bare!
www.Collect23.com, www.instagram.com/_collect23

JEROME VINTAGE: Jerome er efterhånden blevet en klassiker, der ikke kan være gået nogens næse forbi. De fleste, jeg kender, har deciderede notifikationer slået til gennem Instagram, så man hurtigt og overskueligt kan følge med i nye varer, der her forhandles – men selv med notifikationer til kan det være svært at nå, da Jerome er POPULÆR. Jeg kan personligt anbefale et visit i deres fine butik på Vesterbro.
Tullinsgade 12, København K

LULA 2NDHAND: For nyere, secondhandvarer kan jeg anbefale Lula2ndhand i indre by. Ejeren, Sara, har et super godt netværk, så her havner alle de nyeste items nærmest før de havner i butikkerne. Blandet mellemprisklasse og luksusbrands, og helt klart noget for enhver smag.
Antonigade 9, København K

ETSY: Etsy er mit nye favoritsted at finde vintageskatte og luksus vintage items. Der er et kæmpe udvalg af alt fra smykker og vaser til ridestøvler og gamle uniformer, så her kan der hurtigt bruges en del tid på søgningen – så man skal selvfølgelig være interesseret i jagten, for at elske Etsy. Vær opmærksom på, at fragten som oftest er ret dyr, og at mange sælgere befinder sig udenfor EU, hvilket selvfølgelig kan betyde toldafgifter.
www.etsy.com

ASOS Marketplace: Her er der ikke supermange luksus vintage fund at gøre sig, men til gengæld er der meget andet vintage – og til gode priser! Private og butikker sælger deres vintage-, secondhand og hjemmelavede skatte – og de fleste sælgere her er britiske, men tjek for en god ordens skyld lige sælgerens lokation, så du undgår toldafgifter.
www.marketplace.asos.com

VESTIAIRECOLLECTIVE: Vestiairecollective er mit favoritsted at spotte nye varer til bedre priser, da alt forhandles gennem private sælgere. Det smarte ved Vestiaire er dog, at alle varer sendes til godkendelse og validation på deres hovedkontor, inden det kommer hjem til dig, så du er helt sikker på ægthed. Endnu engang skal man være opmærksom på sælgerenes lokation, men min oplevelse er, at de fleste befinder sig indenfor EU.
www.vestiairecollective.com

1 comment

  • Caroline

    Jerome vintage har skiftet adresse til Gammel Kongevej 105 :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE SPISEBORD