DRØMME OM NEW YORK, MODE OG STUDIE

TV2 (PLAY) PRODUKTIONER, DU SKAL SE LIGE NU

Reklame.

KLOVN: Vi har alle ventet og ventet på 7. sæson af komedieserien Klovn, og jeg lapper den nye sæson i mig. Trods lidt udskiftning i castet er jeg lige så underholdt som altid, og jeg elsker at krumme tæer over Franks pinlige eskapader, Mias manglende karisma og Caspers arrogance.

NIARNS DØD: En helt vildt velproduceret dokumentar om Niarns op- og nedture. Om hans familie, karrierestart, hang til narko og alkohol – og redningen. Programmet er meget ægte og tæt på, og fanger fra start.

DE SJÆLDNE DANSKERE: Mit nye YNDLINGS-program, og jeg sidder vitterligt klar, når der publiceres nyt afsnit. Vi følger en gruppe danske børn og deres familier i kampen mod særlige sygdomme. I dokumentarserien møder vi nogle fantastisk optimistiske, karismatiske og livsglade børn, som trodser alle odds. En meget følsom, livsbekræftende og humoristisk serie.

MARIE JEDIG I GO’ MORGEN DANMARK: Haha, man skal vel promovere sig selv, ikke? Jeg var i Go’ Morgen Danmark sidste uge og snakke efterårstendenser, og I kan se programmet her.

Minilån kan være den rigtige løsning til ekstra streamingtjenester.

2 comments

  • Lise

    Hej Marie,

    De hvide støvler og den ternede nederdel, som du havde med i Go Morgen Danmark, hvor er de fra? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMME OM NEW YORK, MODE OG STUDIE