HOVEDLØS MODEUGE

SOMMER-MODEUGEN 2018 BEHIND THE SCENES

Det er absolut lettest at komme rundt på cykel til den københavnske modeuge (ja, jeg kan faktisk cykle, hvis nogen skulle være i tvivl), hvis man ikke lige har driver-muligheder, og vi har derfor cyklet fra location til location i bagende sol – og iført, ja, modeuge-tøj; og sådan et par fantastiske fjer-bukser skriger bare på karambolage med cykelkæden, hvor jeg derfor var ved at lave et ordentligt styrt på cyklen, og Anne febrilsk og i latterkramper måtte stoppe et forbipasserende par og spørge efter en saks eller en kniv. Jeg kom fri, og Résumés show var herre optur!

Grundet varmen var vodkaen byttet ud med MASSER af vand for mit vedkommende, hvilket der heldigvis var taget højde for – og jeg har aldrig været lykkeligere over at se en fyldt vandflaske i mit liv, som da vi endelig nåede frem.

Det er svært at sidde stille til god musik, okay? Og Caroline fangede mig i et lettere seriøst øjeblik, hvor jeg sidder og nikker helt vildt med hovedet i takt til musikken.

Når det er SÅ varmt, må man køles ned. Og det gjorde Anne og jeg iført gennemsigtigt undertøj ved operaen.

Free treats. Helt klart en vinder under modeugen. Her rosé og trøffelpopcorn ved Lupes arrangement.

Det er svært at tage outfitbilleder sådan ægte seriøst.

En anden modeugeklassiker: Valg af sko. Som altid er der forkerte valg af sko. Hævede fødder, stramt fodtøj og høje hæle er bare en dårlig kombi, og Anne måtte vandre med sko i hånd.

Og når man egentlig er inviteret til middag, men er lidt sent ude af døren og der pludselig ikke er plads – hvad gør man så? Jo, så besøger man Mias foderbræt i Nyhavn og får sig en velfortjent pølse. Her sammen med Anne, Andres og Julie.

Et tomt dansegulv? Glem det! Jeg omgås primært typer, der starter dansegulvet – trods hedebølge havde vi en fantastisk aften! Her Oliver og Olivia til Euroman festen.

…som desværre endte i endnu en skandale: Anne trådte i en smadret flaske og skar sig ret voldsomt i foden. Men nægtede skadestuen.

2 comments

 • Mette

  Hej Marie,
  Jeg vil gerne spørge hvor dine hvide shorts er fra? :)
  Dine øreringe fra All blues er super fine! Er de tunge så de hænger meget i øret?

  På forhånd tak!
  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Mette, shortsne er købt i en printbutik nær Trianglen.
   Ja, de er lidt tunge, men sket ikke så øret hænger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOVEDLØS MODEUGE