BASICS FOR BASIC BITCHES

DRØMME OM NEW YORK, MODE OG STUDIE

REKLAME FOR EDUCATION FIRST: Er jeg den eneste der årligt genser alle sæsoner af Sex & The City? Både for at se de elskværdige karakterer og lade sig inspirere på ny, men særligt fordi serien foregår i…New York.

New York, åh, New York. New York står for mig som ren storslåethed, alsidighed og kreativitet. Jeg besøgte byen for et par år siden for at skyde en kampagne, og samtidig opleve modeugen. Ret ekstraordinært. Der er en helt anden mentalitet omkring succes og udfoldelsen heraf, og det var forfriskende at være blandt mennesker, der turde stå ved deres kvaliteter, mål og drømme, og som bakkede hinanden op: “You’re fabulous, I’m fabulous, let’s be fabulous together!”

En af mine tidligere kollegaer spåede altid, at det var dér, jeg ville ende – og når jeg drømmer mig væk til en fremtid udenfor Danmark, ville New York også være stedet. I hvert fald for en periode, hvilket DU lige nu har mulighed for at realisere: EF (Education First) tilbyder nemlig et studieprogram i Mode & Design på 6 eller 9 måneder i New York.

Her vil engelskkurser blive kombineret med mode & design, og studiet afsluttes med et praktikophold, for at afprøve de nylærte evner hands on. En fuldstændig overtruffen mulighed for at sammenkoble rejser, studie og mode – og for at opbygge et netværk med ligesindende fra hele verden. Jeg tror virkelig, at en rejse som denne vil være en rejse for livet med vanvittige, skøre, lærerige, underholdende og spændende oplevelser.

EF tilbyder selvfølgelig også lignende rejse/studiemuligheder med fokus på andre fag – og er altså oplagt for alle rejselystnende, vidensbegærlige unge!

Hvis ovenstående lyder interessant, vil jeg anbefale at læse mere om programmet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASICS FOR BASIC BITCHES