MISFORSTÅ MIG NU IKKE, MEN...

DENNE KODE GIVER 20% RABAT HOS MOODINGS

REKLAME-LINKS: 1. FRAMA || 2. GUBI || 3. HAY || 4. HAY || 5. HAY || 6. HAY || 7. MARVIS || 8. NOMESS || 9. TEKLA || 10. TEKLA || 11. KINFOLK

Moodings er klart blandt mine favorit-webshops, og forhandler, ifølge mig, de fineste boligting på markedet. Godt indkøb; godt til enhver smag.

Lige nu har jeg, sammen med de andre seje Society B piger, fået lov til at dele en eksklusiv rabatkode til jer, der giver 20% rabat på hele Moodings fine udvalg. Rabatkoden er SOCIETYB20 og gælder frem til D. 3. august. Jeg har udvalgt mine personlige favoritter til jer herover, og har selvfølgelig igså selv gjort brug af koden, til at bestille et frisk sæt Tekla Fabrics sengesæt.

*Oliver Furniture, Sebra, By Lassen og Muuto undtaget

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISFORSTÅ MIG NU IKKE, MEN...