FLERE MATCHES PÅ TINDER? HER ER MIT BEDSTE TIP:

SPAR 25% PÅ KJOLER HOS GINA TRICOT MED DENNE RABATKODE

REKLAME: 1. BLOMSTRET || 2. PLAIN || 3. FLÆSET || 4. STROPKJOLE || 5. LEOPARD || 6. RIBBET

Denne weekend har jeg fået lov til at dele en eksklusiv rabatkode til jer i samarbejde med Gina Tricot, som giver hele 25% rabat på ALLE* deres fine kjoler. Jeg har udvalgt mine personlige favoritter, for at gøre det mere overskueligt for jer. Rabatkoden er SOCIETYB25 og udløber D. 29.

*Udsalg undtaget

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLERE MATCHES PÅ TINDER? HER ER MIT BEDSTE TIP: