OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OG KOMMENTARER PÅ DATES

SOMMER OG PÅKLÆDNING

REKLAME FOR & OTHER STORIES: CHANEL CORSAGE || & OTHER STORIES SHORTS || CHANEL SANDALER || ALAÏA TASKE || PIECES BY MARIE JEDIG SOLBRILLER

Er jeg den eneste, der synes, der er mega svært at klæde sig på her i den dejlige sommervarme? Altså; ikke at jeg brokker mig, for jeg vil virkelig ikke være dén type dansker, der ønsker det gode vejr, men brokker sig over det, når det endelig kommer, men min garderobe er bare overhovedet ikke gearet til denne sommer. Derfor ender jeg som regel i et par afklippede Levi’s jeans eller jogging-shorts med en simpel top til – men forleden fandt jeg en ret fin løsning i det smukke Chanel corsage kombineret med ternede shorts i total retro-stil.

Shorts er virkelig en sommerlig life safer, fordi kjoler og nederdele har det med at blæse op og dermed afsløre lidt for meget, men med et par shorts føler jeg mig ikke begrænset eller ukomfortabel.

1. STRIBER || 2. DENIM || 3. PLAIN || 4. TERNET || 5. DENIM || 6. DENIM

1 comment

  • Jeg har på ingen måder tøj til det her vejr. Synes hurtigt det bliver noget tyndt sjask og det er svært at bevare sin personlig stil. Jeg brokker mig heller ikke men jeg er s.. ikke rigtigt bygget til så meget varme.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OG KOMMENTARER PÅ DATES