“HAR DU FÅET HUND?”

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

…fået taget min Roskilde-mødom med manér! Hold kæft, det var optur, og jeg er mere end klar på at tage nogle flere dage næste år.

…været en tiltrængt tur i Sverige med familien – her iført sweatshirt fra Courreges, natbukser fra COS og bøllehat fra eBay.

…gået umanerligt mange ture med Olga baby! Hun er blevet så dygtig til at gå, både med og uden snor, og har faktisk også lært at sitte. Det er så vildt at være hundeejer, jeg føler mig pludselig som en del af en klub, jeg ikke helt selv forstår endnu. Top fra eBay, shorts fra Levi’s (vintage) og sandaler fra Chanel.

…været på keramikkursus. Eller, det er jeg faktisk stadigvæk! Ligesom sidste år, har mine forældre givet mig kurset i sommergave, og jeg er afsted med min mor hos Durlev Keramik på Østerbro, hvilket klart kan anbefales. Det er fantastisk meditativt at lege med ler og være optaget af noget drevet af kreativitet.

…genset min absolutte YNDLINGS-film; Den eneste ene. Fuck. Jeg kunne seriøst se den film hver dag, trods at kunne hver scene og replik i den.

…haft min mor besøg. Grundet keramikkurset har min mor også været på miniferie i København hos mig, og vi får virkelig nydt livet disse dage med dejlig mad og vin – her på Beau Marché.

4 comments

 • Katrine

  Du er virkelig en kreativ sjæl! Når du er på sådan et kursus, er underviseren så ikke vildt imponeret over, hvad du kan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er du sød. Haha, nej, tror mest af alt, at de bare ryster på hovedet og synes, at jeg udfører teknikerne helt forkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Hvad hedder filmen? Og kan man se den på nogle streamingtjenester? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   “Den eneste ene” – og nej, ikke umiddelbart, men den kan lejes over Play Film eller måske også Blockbuster.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“HAR DU FÅET HUND?”