10 ORD/SÆTNINGER, VI IKKE BRUGER NOK - OG 5, VI BRUGER FOR MEGET

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OG KOMMENTARER PÅ DATES

Selvfølgelig indgår klassikere som “hvor er du opvokset”, “hvilke serier ser du”, osv., men nedenstående spørgsmål er ret karakteristiske for mine dates kva mit job:

“Jeg er overrasket over, at du kan være her uden at kigge på din telefon.”
– Okay. Bare fordi jeg arbejder online, betyder det ikke, at jeg er helt uden plig. Desuden kræver en god date meget opmærksomhed, og hvis jeg distraherer mig selv med min telefon hele tiden, vil jeg ikke kunne mærke stemningen ordentligt. Altså; nej, det er ikke engang svært at lade telefonen ligge i tasken.

“Hvordan kan du bo i sådan en stor lejlighed alene?”
– Fordi jeg tjener penge, og har gjort det alle de år, mange andre studerede. Så ja, det går OK for min business, men du får ikke lov til at se min lønseddel.

”Skal jeg så tage outfitbilleder af dig nu?”
– Arj, det ville da cirka være det mest akavede, jeg kunne komme i tanke om i verden. Ro på, jeg klarer fint en aften uden fotosession.

“Tænk, her troede jeg, at vi skulle snakke sko hele aftenen.”
– Igen… helt ærligt. Hvor materialistisk og/eller dum tror du lige, jeg er? Hvis dét er din fordom, forstår jeg slet ikke, hvorfor du gider på date med mig. Jeg ville sguda aldrig på date med en fyr, der kun kunne snakke sko. Jovist kan samtalen drejes over på mode, men jeg vil langt hellere snakke følelser, familie og fremtidsdrømme.

“Hvordan er hun/han så i virkeligheden?”
– Jeg får SÅ mange spørgsmål omkring folk i branchen, hvor det nærmest forventes, at jeg udleverer mine “kollegaer”. Glem det.

“Laver du så et blogindlæg om mig?”
– Hvorfor i alverden skulle jeg dog det? Hvis vores samtaleemner er interessante nok, kan jeg måske skabe et indlæg ud fra nogle refleksioner, du har sat i gang, men så skal du fandeme også have udfordret eller inspireret mig. Ellers så nej, sguda. Jeg værner om grænsen mellem arbejde og privatliv, og hvad får dig desuden til at tro, at du er interessant nok til at blive delt på mine kanaler – og at jeg i bedste fald ville gøre det uden samtykke?

3 comments

 • haha, elsker det her indlæg! :) Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Omg 😂😂
  Elsker de bare selv tror de er interessante nok til din blog 🤷🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Du har vel indirekte lige lavet et indlæg om hvem end, der stillede dig det sidste spørgsmål 😅😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ORD/SÆTNINGER, VI IKKE BRUGER NOK - OG 5, VI BRUGER FOR MEGET