BLIVER MAN SMUKKERE MED TIDEN?

DISSE DAGE…

…har jeg det ret dejligt. Jeg er stadigvæk ved at komme mig over et par hektiske uger med store skift i livet; store fester – altså, både ægte fester og opture i mit hoved – og lige så store nedture. Jeg endte med at blive syg, muligvis grundet blandingen af en intens dag/nat med penetration af min Roskilde-mødom og sindssyg overtænkning. Min krop reagerer altid ret voldsomt på min psyke.

Jeg er i sommerhus med min familie i Sverige. Efter at have været i mit eget hoved så længe, er det rart endelig at være tilbage i min krop. Her slapper vi bare af; spiller kort, går ture, spiser hjemmelavede boller, plukker skovjordbær og drikker hvidvin i solen. Internetforbindelsen er nærmest ikke-eksisterende, så indlægget her er skrevet på et pizzaria med en øl i hånden, fordi de andre på holdet alligevel skulle hertil for at se fodbold. Mængden af opdateringer her på bloggen er desværre bestemt af den manglende forbindelse.

Jeg kommer allerede hjem fredag, så det er bare en lille uge i svensk sommerhusidyl, hvor jeg kan nyde min families selskab – og min lille, nye kærlighed, som jeg holder i armene på ovenstående billede. Meget mere om hende senere hen.

Jeg håber, at I nyder sommeren, og både får festet og koblet fra. Jeg sender kys og kærlighed i alles retninger!

6 comments

 • Nana

  Kære Marie!
  Jeg har forelsket mig håbløst i den smukke blå GANNI-kjole, som du har på, på det sidste foto. Hvis du påtænker at sælge den på et tidspunkt, vil jeg være meget interesseret.
  Bh, Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er desværre røget til min veninde :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, lyder dejligt med en tur til det svenske – rammer selv Göteborg til august (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det lyder sgu skønt, her er deeejligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kære Marie,
  Er det mon længe siden, at du har købt de stribede bukser fra Cos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det er desværre en del år siden :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIVER MAN SMUKKERE MED TIDEN?