SOMMER-NYHEDER PÅ ØNSKELISTEN

SOMMER-VIBES I SILKE-KIMONO

e21a5396-9bfd-4e4d-8b99-5778145be632 b0162c67-002b-4a4c-bc53-6fdda481f57d

REKLAME FOR ME & THE MET: STINE GOYA SILKE-KIMONO HOS ME & THE MET 2999kr. || CHANEL SANDALER || CHANEL TASKE || ZARA SOLBRILLER

Hvad er bedre end at være iklædt en silkekimono, når man render rundt i Barcelonas fugtige forårsvejr? Ikke meget, skal jeg sige jer! Det dejlige, varme forår og forhåbentligvis ditto sommer har efterladt mig med en del køb i den farverige, mønstrede og “kjolede” genre, men der er altså ikke meget, der slår en silkekimono, som også er praktisk at vikle om kroppen på stranden eller derhjemme. Denne Stine Goya sag har desuden det smukkeste print, og sender mine tanker hen på en veranda i sydens sol med en drink i hånden.

Me & The Met tilbyder personlig, dag-til-dag levering i Storkøbenhavn, så lige nu er webshoppen den perfekte redning til dén sommerkjole, du ikke nåede at købe inden en stor fest, eller de toppe, du ikke nåede at få vasket til ferien.

Me & The Met har et stort udvalg fra danske darlings såsom Ganni her, Munthe her, Lovechild her, og som her, Stine Goya – og lige nu tilbyder Me & The Met eksklusivt hele 40% rabat på deres pre-sale* med rabatkoden Pre-Sale . Rabatkoden gælder indtil 13. juni, så se at få bestilt dine favoritter, inden det er for sent!

*Undtaget nyheder, i forvejen nedsatte varer, Jerome Dreyfuss samt Zadig & Voltaire.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER-NYHEDER PÅ ØNSKELISTEN