6 RESTAURANTER I KØBENHAVN, JEG FORNYLIGT HAR SPIST PÅ

SINGLELIV OG TIDSFORDRIV

Denne periode har været min absolut længste singleperiode siden min første rigtige kæreste i 1.G. Det er helt sindssygt at tænke på. Ikke at jeg har været foruden hverken kærlighed eller berøring det sidste halvandet år, men jeg står stadigvæk tilbage som single, så ét eller andet har ikke været rigtigt i de relationer, jeg har befundet mig i:

Jeg tror vitterligt, at det er blevet sværere at forelske sig i mig. Muligvis fordi, jeg også har sværere ved at forelske mig. Jeg kører i ret ekstreme følelsesregistre, men det er som om, at mine følelser på det seneste har været foræret til arbejde, venner og musical, og at fokusset på mænd derfor naturligt har været mindre. Det sætter alle forhold i perspektiv at have så fantastiske venner, som jeg. Og det er fandeme svært at leve op til dét som mand, og trække min opmærksomhed væk fra dem – og mig selv.

Jeg har nemlig virkelig givet den gas på egofronten siden jeg blev single, og det har været ufatteligt rart. I starten var jeg ved at blive sindssyg, så snart jeg havde bare én aften for mig selv, men nu elsker jeg at dyrke mig-tid og selv kunne bestemme og prioritere alt omkring mig. Hvor mange karbade, jeg tager. Hvad jeg bruger mine penge på. Hvor meget slik, jeg spiser. Jeg er træt af kompromiser. Og forhold handler i høj grad om kompromiser. Så måske det bare ikke har været meningen, at jeg skulle møde nogle i denne periode. Måske jeg i virkeligheden havde brug for at arbejde på mit forhold til mig selv.

Men nu er jeg blevet én af de skrækkelige kvinder, der evigt og altid synes, at der er noget galt med mine dates, og undskylder det med kræsenhed.

Og så er det heller ikke for sjov, at man sammenligner hjertesmerte med den sorg, man oplever ved dødsfald. Ikke at jeg har været i tvivl om min ekskærestes og min beslutning om at gå fra hinanden, men at være i et forhold betyder også en form for symbiose, og at bryde denne uden at lægge uretfærdige sammenligninger over nye dates er nærmest umulig.

Selvfølgelig har jeg lært noget af mine tidligere forhold. Og man bliver bare mere kræsen med alderen. De ting, der førhen kunne accepteres i forhold er nu erstattet af et kæmpe behov for fælles værdier. Men værdierne er intet værd uden tiltrækningen. Og kombinationen af disse synes bare virkelig fucking svær.

Jeg har netop oprettet Tinder igen efter en lang pause, men for at være ærlig, så bryder jeg mig ikke om denne online datingkultur, og vil i virkeligheden helst møde mennesker i den virkelige verden – måske netop fordi, mit job, og derfor også store dele af mit liv, er digitalt.

Indlægget her er udløst af et behov for at give jer lidt mere af mig igen. Der er hverken konklusion eller forløsning at finde, for jeg er fortsat småforvirret romantiker. Bloggen er netop er frirum til præcis denne type indlæg, og selvom jeg altid vil kombinere tunge tanker med mere simpelt og materialet indhold, så er denne type indlæg netop årsagen til, at jeg stadigvæk har bloggen. Tak for at læse med i hvert fald – jeg håber, I har bedre held i kærlighed end jeg!

1 comment

  • Maja

    Tak for dit indlæg. Jeg tror ærligt, at det er sundt at være single. Ligesom det er sundt, at være i et harmonisk parforhold. Jeg er selv lige blevet mor og gift, og min mand og jeg er meget opmærksomme på, at ingen af os er perfekte, og det er parforholdet heller ikke. Man skal virkelig kunne rumme hinandens dårlige vaner etc, for at blive sammen. Men du har ret – vores fælles værdier og holdninger binder os enorm tæt sammen. Det er hele vores fundament.

    Jeg håber, du finder en man som kan rumme dig 100 procent, og din eksponering på bloggen. Det kan jeg forestille mig til tider måske kan gøre det mere vanskeligt for dig grundet fordomme hos folk? Men det har jeg vist skrevet til dig før. I så fald kan man jo mærke, at du er et rigtigt menneske af kød og blod – udenfor diverse fine “mig og mine taske” billeder. Og det tror jeg, gavner dig. Du er virkelig et fint menneske, kan man fornemme! Og lad os håbe, at du snart finder MANDEN !! Jeg krydser alt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 RESTAURANTER I KØBENHAVN, JEG FORNYLIGT HAR SPIST PÅ