DET FINESTE BADETØJ PÅ BUDGET

SHIRA “TOO LATE”

Min veninde Shira udgav for et par uger siden sin første single, “Too Late”, og jeg er sindssygt stolt af hende – og derfor skulle sangen selvfølgelig lige deles med jer også. Udover at jeg absolut elsker sangen, og synes, det er et totalt sommer-hit, så har jeg faktisk både stylet og været med på produktionen af musikvideoen – så se med herover og fortæl, hvad I synes i kommentarfeltet. Sangen er tilgængelig på alle streaming- og downloadtjenester, selvfølgelig også Spotify!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FINESTE BADETØJ PÅ BUDGET