JEG HAR FUNDET DEN PERFEKTE SWEATSHIRT

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

INDEHOLDER REKLAMELINKS:…indtaget sommeren på karton, nemlig min favorit-koldskål fra Irma med danske jordbær. Det smager seriøst af sommer!

…været til fødselsdag hos min ven Mathias, og her været iført denne seje, vintage dragt i frotté, med hårbøjle fra Mads Nørgaard og min yndlingstaske fra Chanel – en skrækkelig del af historien er dog, at jeg senere på aftenen fik brændt hul i tasken med en cigaret, og nu står dybt ulykkelig med en hullet Chanel taske. Man skal passe på med dé cigaretter.

…været iført lysegul fra top til tå – med jeans og strik fra Ganni, bælte fra Prada og min citron-kop, som jeg engang fik af Anne i gave.

…været et smut forbi HAY House, som har en del Jessica Hans keramik i deres sortiment, og derfra købt en kop og en lille vase. Min samling af mærkelige og skæve kopper vokser i et faretruende tempo – anyone up for coffee soon?

…Chillet i pyjamas i dagtimerne fra Sofie Sol – tilsat hvide støvler fra Gestuz.

…været til Bloggers Delight netværksmiddag, hvilket altid er mine yndlings-aftener. Det endte, som altid, temmelig festligt – her med Rasmus på A-Bar. Don’t judge, der var vitterligt ikke andet åbent.

…købt ny perlekæde fra Chanel, og følt mig som en lille pige, der klæder sig ud som fin dame.

…haft goood tid, og derfor også prioriteret hyggelige morgener med dejlig og simpel mad og selvfølgelig kaffe.

…været til sommerfest hos min søster med musicalholdet fra Legally Blonde, og her været iført kjole fra Munthe.

…forelsket mig. I Darren Criss. Seriøst – han kan synge, danse, og så ser han sådan her ud. Smukkere mand eksisterer simpelt hen ikke, og han gør det decideret perfekt i rollen som Andrew i American Crime Story sæson 2, som kan købes på Amazon her.

…været på Bevi Bevi med min veninde Alfie, og spist helt fantastisk, italiensk mad.

…spist morgenmad med min veninde Julie på Social i solen. Er det lige optur, at solen tager sig så godt af os igen, eller hvad?

…skudt billeder med Andrea i Amager Strandpark, som BTW er den dejligeste strand i nærheden af København ifølge mig.

…været til event hos Nomess i forbindelse med deres nyeste kollektion, bl.a. bestående af disse hagers i baggrunden. Jeg er her iført kjole fra Ganni og taske fra Adax.

…været på Nordhavn sammen med Fie, her iført badedragt fra COS.

…købt en masse nye kjoler fra Ganni, med ovenstående inkluderet. Ægte Disney-feel.

2 comments

 • Anne Sofie

  Ligeså meget som jeg holder af disse indlæg, er det lidt forvirrende hvad der så er spons eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg skal skrive først i indlægget, hvis der er nogen form for reklame i det – og hvis du er i tvivl, må du bare gå ud fra, at alt er spons, selvom det selvfølgelig ikke er det. Jeg er heller ikke fan af reglen selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FUNDET DEN PERFEKTE SWEATSHIRT