SORT OG LYSERØD KEDELDRAGT

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

…nydt det dejlige sommervejr sammen med bl.a. Fie og hendes hund Gigsy. Her i Kongens Have på et vintage dynebetræk. Jeg er iført Zara solbriller, Uniqlo T-shirt og vintage Calvin Klein overalls.

…fået lavet vipper hos dygtige Line fra LashesByLBN. Det er fortsat den største luksus for mig at kunne gøre mig klar på et splitsekund om morgenen, fordi jeg ved, at vipperne altid er on fleek.

…været på Plads’n med en masse dejlige mennesker. Se mine seneste restaurant-anbefalinger her. Annes kjole er forresten vintage, og halskæden er fra Céline.

…planlagt endnu en opgradering af lejligheden og i den anledning rykket rundt på mine møbler. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet! Spejlet er fra Ettore Sottsass, og er, forståeligt nok, det mest efterspurgte item på mine kanaler nogensinde.

…været til event med Frede, i anledning af hendes nyeste samarbejde – nemlig en programserie på yousee kaldet #minklub, som handler om fodbold – og derfor var vi selvfølgelig inviteret til burger og landskamp på Brøndby Stadion, og jeg er ærlig talt blevet totalt bidt af sporten. Fodbold passer SÅ godt til mit temperament, og jeg lader mig rive med fra første minut.

…haft min dejlige søster på weekend. Det er altid en fornøjelse at se Lærke, og har vi ikke snakket sammen blot én enkelt dag, føles alt helt forkert. Det er vildt at have det sådan med et andet menneske, men Lærke er ikke bare min søster; hun er min bedste veninde.

…nydt livet iført lyserødt kashmirsæt fra Hosbjerg.

…sat en masse nye godter (ad, for et hæsligt ord!) til salg på min salgsprofil på Instagram, bl.a. en masse sko, mit IKON København konsol-bord og denne silkeskjorte fra Louis Vuitton. Se hele udvalget her. Tingene ryger hurtigt, så skynd jer!

…malet min stue. Jeg KAN ikke tåle at have fritid. Efter afslutningen på Legally Blonde har jeg igen fået mine friaftener tilbage, og det passer mig faktisk ret dårligt. Dog giver det mulighed for at realisere nogle af de projekter, jeg har haft på tegnebrættet – ny farve på væggene i stuen, bl.a. Store skift i livet markeres altså bare bedst med forandring i det trivielle. Jeg er meget tilfreds! Farver hedder “Limone” og er købt hos Decor Farver.

…sportet min nye, helt fantastiske kedeldragt, som jeg fandt vintage i Paris – helt ubrugt fra 70’erne med tags intakt. Det er så vildt at gøre sig denne type fund, og det kan helt kilde i maven af følelsen af held, når det sker.

REKLAME FOR WARM NORDIC: Og selvfølgelig; det allervigtigste – fået nyt spisebord! Da jeg spottede dette fantastiske “Herringbone Tile” kakkelbord fra Warm Nordic var jeg solgt, og vidste, at det skulle hjem og stå hos mig. Warm Nordic er det nye interiørbrand, jeg personligt har ventet på, som er den perfekte hybrid mellem klassisk, dansk møbelkunst og moderne tænkning. Jeg havde brug for et bord i farver, og helst lyse nuancer, i en stor størrelse, som kombinerede praktiske elementer (f.eks. kan man stille varme ting direkte på kaklerne, og det er super let at gøre rent), med æstetisk guddommelighed – og dette bord er med sine sarte, delikate farver og det fine sildebensmønster som skabt til at stå i mit køkken. Bordet fåes også i andre farver, og jeg har allerede tilføjet en masse andre ting fra Warm Nordic til ønskelisten.

…været til min gode ven Nikos kandidatfejring på Nebbiolo. Det er så vildt, at alle mine venner pludselig er voksne og med lange og seje uddannelser!

…drukket en hurtig iskaffe med min dejlige veninde Shira, som her er iført kjole fra Pieces by Marie Jedig, som kan købes her. (REKLAMELINK)

…spist årets første koldskål med danske jordbær – så føles dansk sommer altså bare ikke tættere på. Jeg kan endnu engang anbefale Irmas vaniljekoldskål, for den er uovertruffen. Jeg har prøvet mange forskellige efterhånden, men intet slår denne!

…været et smut forbi skin favorit-butik/galleri Etage Projects, som altid inspirerer til nye ting på ønskelisten.

…drukket drinks og læst tarotkort med Julie og Andres. En helt vanvittig intens aften med store budskaber at hente. Jeg ved, at nogle kan finde dén slags for hokus-pokus, men jeg er super spirituel og modtagelig overfor det okkulte, så for mig er det både fascinerende og lærerigt at få lagt tarotkort.

10 comments

 • heidi

  Hej Marie,
  Sikke et lækkert hjem, du har – det kan man kun misunde, på den gode måde:)
  Jeg er særligt interesseret i den gule, limone farve du har malet din væg med, men kan ikke finde den på deres hjemmeside – ved du om det kan passe? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak, jeg gør mig også meget umage, hehe! Det ved jeg desværre ikke, jeg har såmænd bare købt den i butikken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  hvor er lærkes kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Opal S

  Hej Marie. Studsede over, at du har en del mandlige venner. Er det nemt for dig/jer at undgå nogen former for seksuel tiltrækning? Fx Niko eller Marc som man af og til ser på din IG.
  Håber ikke det blev for personligt :)
  Kh Opal

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Opal, mine mandelige venskaber har været en del år undervejs og er ikke af seksuel karakter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Marie,
  Hvor er din spisebordslampe fra? Jeg har været på udkig efter en smal rispapir som den- din er perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Hej Marie. Havde du og fie ikke “slået op” i en længere periode? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Karla, nej, det har vi bestemt ikke, og det har aldrig været en overvejelse. Fie har skrevet bachelor og har derfor ikke deltaget så meget i sociale aktiviteter, men er tilbage igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORT OG LYSERØD KEDELDRAGT