DET BEDSTE FRA UDSALGET DENNE SÆSON

NÅR STORE (OG SMUKKE) SKO SKAL UDFYLDES

Det er næsten sorgmodigt at se hvor smuk en kollektion, Phoebe Philo endnu engang har skabt for det franske modehus Céline, når man nu ved, hun snart erstattes af Hedi Slimane (fra Saint Laurent). Det godt nok nogle umanerligt store og ekstremt smukke sko at skulle udfylde. Kollektionen her er, ifølge mig, blandt hendes bedste, og er, med sit mere monokrome og rå udtryk, en formodet udmærket overgang til Slimanes mørke univers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BEDSTE FRA UDSALGET DENNE SÆSON