BARCELONA MAD-GUIDE

MIN NYE CHANEL

09d0f4d1-53ab-4772-a915-818e2bef429a

Den hurtige læser opdagede måske, at jeg solgte min Chanel taske i tweed – og det var simpelt hen for at købe denne fine taske, som jeg havde fundet og forelsket mig i brugt, og heldigvis lykkedes det nærmest at lave en “bytter”, hvor jeg solgte og købte for samme pris. Jeg ønskede en taske i nogle andre farver, så jeg kunne bruge den til noget andet, og fandt denne model (samme model dog) i nogle andre farver, så den på perfekt vis kan kombineres med andet i min garderobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARCELONA MAD-GUIDE