ORANGE BIKINI

EN MUSTHAVE MORGENKÅBE

ikke-navngivet-1

REKLAME-LINKS: BLÅ BADEKÅBE || LYSERØD BADEKÅBE

 Tekla Fabrics har været at finde alle steder online på det seneste, og med deres fine produkter og mega seje kampagne festuring it-girls såsom Caroline Brasch, Maria Palm og Malou, er hypen forståelig. Kampagnen er desuden skudt af Philip Messmann og stylet af Emelie Johansson, hvilket alle dage vil være et godt fundament for en æstetisk oplevelse.

Jeg er i hvert fald blevet lokket i fordærv, og har ikke bare købt den blå morgenkåbe, men også et sengesæt – som Tekla jo egentlig er kendt for at lave bedste version af. Jeg ejer faktisk en del badekåber/morgenkåber allerede, og tuller altid rundt i dem herhjemme inden dagen for alvor skal i gang, så jeg tror, at det vil være en kærkommen investering med en lækker én af slagsen.

1 comment

  • Åha den kampagne ER virkelig bare en æstetisk fryd for øjet – og jeg har haft en vældig stor lyst til at klikke en morgenkåbe hjem (eller et nyt sengesæt for den sags skyld)… Måske det snart skulle være ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORANGE BIKINI