STUDENTER-TØJ

DAGE MED DIG SELV, UDEN DIG SELV

Nogle dage er gode dage, andre er dårlige – og for mig er der ikke altid en klar linje mellem hvad, der burde være, og hvad, der er.

I går havde jeg en dårlig dag. Det var måske kombinationen af søvnunderskud og 2. dags tømmermænd, men sommetider kan disse ting alligevel føre gode dage med sig – så hvad gør lige præcis en dårlig dag? Måske jeg bare havde opbrugt min andel lykke i weekenden? Måske min krop bare krævede en dag uden støj?

Selv de gode ting føltes uvedkommende. For mig føltes min krop forkert. Som om, at jeg ikke var tilstede i den – og jeg var alligevel vanvittigt bange for at give helt slip og svæve helt ud af den – så for at berolige mig selv, måtte jeg aflyse mine aftenaftaler og blive hjemme. Alene. Alt omkring mig føltes beskidt, alt føltes svært, alt føltes uvirkeligt virkeligt. Jeg havde brug for at sove for at komme ud af tankerne og hvile bevidstheden, men kunne ikke engang falde i søvn. Jeg var slet ikke i menneskehumør, og var bange for, hvad mennesker ville gøre ved mig.

Jeg har ofte behov for at bryde disse tanker og netop vælge mennesker til, når jeg ikke umiddelbart føler for det, men i går var anderledes. I går var helt forkert. Når jeg har disse dage, tænker jeg altid på, hvordan det nu føles at have gode dage, og hvad jeg gør særligt på disse dage, men i går havde jeg glemt det. Ja. Indlægget her er skrevet i går, så jeg ved ikke engang, om jeg har en bedre dag i dag. Men statistisk set føles dagen i dag ret god sammenlignet med dagen i går.

Disse dage giver mig følelsen af komplet magtesløshed, og jeg venter nærmest bare på, at de er overstået, så jeg kan starte forfra. Kender I det? Heldigvis er det allerede i morgen nu.

6 comments

 • Maja

  Tak for dette indlæg Marie. Du beskriver følelsen virkeligt fint :-) I dag glæder jeg mig til at det bliver i morgen, men sådan er det heldigvis ikke altid.
  God vind gennem ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   I lige måde, og tak for at læse med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kender jeg godt…. fedt du har lyst til at dele det her på din blog. Er du egentlig særlig sensitiv ligesom Lærke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det er jeg, men på en lidt anden måde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kender det så godt. Ved mig kommer det oftest efter en dag/weekend/periode hvor jeg har haft det sjovt og konstant har været beskæftiget. Fx efter en teatercamp, Roskilde festival, en weekend fyldt med planer eller bare en mega god dag. Det kan være så ubehageligt at sidde alene og føle sig efterladt i kroppen og ikke vide hvad man har lyst til.

  Håber din dag er bedre i dag, Marie 🐞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak for de søde ord, Astrid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTER-TØJ