PÅ DET SENESTE HAR JEG...

CHANEL RYGSÆK

Forleden faldt jeg over denne seje, vintage rygsæk på Vestiairecollective, og trods slidtagen endte jeg faktisk med at bestille den hjem. En rygsæk er genial her om sommeren til ferier og festivaller (be aware of thieves), og denne er lidt sjovere end gennemsnittet, fordi det sporty udtryk løftes af det velkendte logo. Jeg glæder mig til at svinge den på ryggen og drage ud i verden!

2 comments

 • Hey Marie,

  Hvad måtte du slippe for den? Den er SINDSSYGT fedt! Har faktisk ikke set den rygsæk specielt ofte… Helt vildt godt køb, ser det ud til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Pernille, af princip fortæller jeg aldrig, hvad mine secondhand-køb har kostet. Men dejligt, du kan lide den – jeg elsker den også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...