PÆNE TASKER TIL UNDER 500KR.

6 RESTAURANTER I KØBENHAVN, JEG FORNYLIGT HAR SPIST PÅ


PIZZERIA 54
Sønder Boulevard 53, Vesterbro
Lækreste pizzaer to go, men også et kanon hyggeligt solspot på Vesterbro med italienske lækkerier. Jeg anbefaler menuen til 250kr. pr. mand, hvor man deler 4 forretter og én valgfri pizza.

PLADS’N
Blågårdsgade 27, Nørrebro
Vegetarisk mad i hyggelige omgivelser, og en garanti for at catche up med folk, man kender. Sødeste betjening og lækker, grøn mad. Derudover er deres Riesling 1 hel liter, hvilket selvfølgelig kalder på festlige sommeraftener.

APOLLO BAR
Nyhavn 2, Indre by
Apollo er lidt en klassiker for min venindegruppe, og jeg er godt nok endt der en del gange efterhånden – men det er heller ikke uden grund. Maden er super simpel, men af allerbedste kvalitet, og så er der sol hele dagen, så stedet er absolut oplagt til både morgenmad, frokost og en drink i aftensolen.

LE TROIS COCHONS
Værnedamsvej 10, Vesterbro
Lækker fransk mad – ligesom at tage en lille tur til Paris, og beliggende på dejlige Værnedamsvej, som vrimler med skønne butikker, smukke mennesker og diverse andre fristelser.

BAR UNO
Göteborg Plads 5, Østerbro
Nordhavn er virkelig det nye sted at bade, har jeg lært – og jeg er selv kæmpe fan. Gennemsnittet af lækkerhed her er så peakende, at man skal huske sin gode selvtillid inden et visit, men ender man her alligevel, kan jeg anbefale at tage et skygge-hvil på Bar Uno med en pizza.

SONNY
Rådhusstræde 5, Indre by
Sonny er et ægte bloggerspot, og trods et lille menukort, er stedet klart en anbefaling værd. Midt i et kaotisk område nær Strøget kan det være svært at finde et sted uden turistfældemateriale, og Sonny er lige præcis den fine oase i hjertet af København, hvor man kan nyde noget så herligt som en hønsesalat på rugbrød i rolige og æstetiske omgivelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÆNE TASKER TIL UNDER 500KR.