FRANSK APOTEK-FAVORITTER

POSTKORT FRA BIARRITZ

0a35cb10-55c3-4879-aaa2-0f97abfb2521 89c518a7-4ca4-49c2-b5e0-1c6ac20228b1

REKLAMELINKS: & OTHER STORIES KJOLE I SILKE || CHANEL SANDALER || CHANEL TASKE || ZARA SOLBRILLER || PIECES BY MARIE JEDIG HÅRSPÆNDE

Imens jeg sidder i toget på vej til Bordeaux lufthavn, tænkte jeg lige at lave en lille update fra vores Venus tur til Biarritz. Det er sjældent, at jeg har tid til at lave et blogindlæg efterhånden, og I fortjener lidt kærlighed – derfor er der her et lille postkort adresseret direkte til jer. Grundet musical har jeg måtte tage en dag tidligere hjem end de andre, og fordi det er så besværligt at komme hertil og hjem igen, har jeg en rejsedag på 14 timer i vente. Så kan tiden lige så godt dræbes med arbejde.

Det har været en dejlig tur. Det er altid mærkeligt at rejse på denne måde, og selvom det ser pænt og poleret ud på overfladen, er det faktisk ret hårdt at være afsted med så mange nye mennesker, og på smilende vis at skulle deltage i alle sociale arrangementer. Heldigvis har jeg denne tur været ledsaget af nogle overordentligt dejlige kvinder, og er i særdeleshed kommet tæt på de danske piger; Amalie, Maria og Laura. De to førstnævnte boede jeg sågar på værelse med, så stemningen blev hurtigt lejrturs-hyggelig. 

Vejret har været super dårligt: 15 grader, overskyet og lidt regn, på nær et par timer i går – så det føltes som verdens dårligste timing at forlade Danmark midt i jeres sommerlige forårssol, og det efterlader en slem misundelse i mig at se billeder af mine veninder derhjemme dase på stranden og drikke drinks på terrassen. Men det har, trods det dårlige vejr, været en kæmpe oplevelse at besøge sydvest Frankrig.

Jeg kommer til at lave et mere detaljeret indlæg omkring aktiviteterne på turen, men lige nu skulle I bare have et livstegn og lidt love.

4 comments

 • Jeg er vild med din kjole! Den er virkelig smuk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har altid syntes, at du er smukkest med din naturlige hårfarve og opsat hår uden pandehår. Så fortiden ELSKER jeg virkelig at se de flotte billeder af dig. Hvor køber du dine hårspænder/klemmer henne? Jeg er fornylig blevet mor og kan kun vælge imellem, at sætte mit lange hår og eller klippe det kortere, hvis jeg vil undgå, at min datter hiver mig hårdt i håret. Så inspiration til opsat hår, tages imod med kyshånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak! Det er dejlig praktisk om sommeren, pandehår bliver lidt klistret!

   Tillykke med baby – jeg lader inspirationen komme!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRANSK APOTEK-FAVORITTER