NEW HIGHSTREET FAVORITES

FRANSK APOTEK-FAVORITTER

8d404581-fad7-46f0-911f-8c9c31444d5e

En tur til Frankrig betyder selvfølgelig et smut forbi de velkendte apoteker, som er at finde alle vegne – og da det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige produkter og effekten heraf, har jeg her udvalgt et par nye og gamle favoritter, som i hvert fald er værd at prøve af:

EMBRYOLISSE “Lait-Créme Concentré”: Den dejligste ansigtscreme, som er særlig god til tør hud. Alle makeupartister, jeg nogensinde har arbejdet med, har brugt denne creme på min hud, og derfor blev jeg nysgerrig på selv at prøve den af. Den er meget fed, så jeg vil ikke anbefale at bruge den hver dag, men kun når huden har brug for lidt ekstra.

HEXOMEDINE: Bumse-mirakelkuren! I hvert fald den eneste, der nogensinde har virket på mig. Jeg dypper en vatpind i væsken og påfører på bumsen om aften, og morgenen efter er den væk.

BIODERMA “Créaline H2O”: En klassiker, som de fleste sikkert efterhånden kender – men ikke desto mindre den dejligste makeupfjerner.

BIODERMA “Créaline Déo”: Da jeg elsker makeupfjerneren, tænkte jeg, at give deoen et skud også – jeg glæder mig til at få den testet.

HOMEOPLASMINE læbepomade: Amalie, som også er med på turen, anbefalede denne læbepomade, som ifølge hende skulle være den bedste – så nu glæder jeg mig til også at prøve den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HIGHSTREET FAVORITES