POSTKORT FRA BIARRITZ

7 TING, JEG IKKE FORSTÅR

4ed85682-e391-418d-88bd-b1b646bd91c0

– Hvide kanter om billeder på Instagram. Måske det bare er mig, der er umoderne – men er dén trend ikke ret passé efterhånden? Jeg hader, at jeg ikke kan se hele billedet, og at jeg skal zoome for at se detaljer. Desuden gør det feedet rodet at se på. Eller er det bare mig?

– Folk, der står helt op af bagagebåndet. Seriøst. Jeg føler, at alle brokker sig over dette, men ingen gør noget ved det. Jeg bliver sindssyg! Alt ville jo være lettere, hvis folk trådte to skridt tilbage, og ventede med at kaste sig over bagagen, til den rent faktisk er i sigte?

– Fransk. Fatter ikke et ord.

– Folk, der takker nej til pandekager. Hvem takker seriøst NEJ til pandekager? Alle kan da lide pandekager!?

– Mellemlandinger. Mellemlandinger er muligvis det værste, jeg kan komme i tanke om. Særligt lige nu, efter at have tilbragt 6 timer i en dødsyg, fransk lufthavn grundet selv samme.

– At folk altid kigger de dage, man føler sig klam, og aldrig, når man føler sig lækker.

– Hvordan det SERIØST kan være varmere i Danmark end i syden PRÆCIS den uge, jeg er bortrejst. Hallelujah.

12 comments

 • Anna-Sophie

  Jeg kan nu godt lide hvide rammer i et instagram-feed, synes faktisk at det kan have en samlende og æstetisk effekt på et feed, som meget let kan blive rodet af billeder med for mange detaljer på, dårligt lys eller andre uheldige faktorer. Jeg bruger det ikke længere, men overvejer faktisk at genoptage teknikken, da jeg til tider godt kan finde mit feed rodet trods billeder jeg egentlig er tilfreds med. Det skiller billederne fra hinanden og gør feedet mere organiseret som helhed og når man scroller ned ad. Men igen kommer det an på billederne, for har man mere enkle, “detaljefattige” motiver i rolige/dæmpede/enkle farveskalaer så synes jeg at et feed “au natural” ka være mindst lige så, hvis ikke flottere. Men begge teknikker synes jeg faktisk fungerer, så længe billederne – hvilke er kernen i et godt feed – spiller. ;)

  Egentlig utroligt så stærke holdninger og ømme tæer man har til det, men æstetik er jo selvfølgelig også en mærkesag xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gena

  Hey Marie.
  Jeg elsker dine indlæg omkring alt hvad der relaterer sig til indretning. Jeg elsker dine fund og æstetik! I den forbindelse vil jeg spørge om du kunne lave et indlæg om indretning til små rum. Jeg flytter sammen med en veninde her slut på måneden, og jeg er fuldstændig fortvivlet omkring alt det med gardiner, seng og dekoration. Det kunne været rigtig dejligt at se et indlæg, da jeg mangler inspiration!! Keep up the good work!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Gena, mange tak! Og super god idé, det vil jeg gøre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For fanden hvor rammer du bare plet! Mellemlandinger er dødsyge, jeg har selv 10 timer i sigte. Og jeg har også været bortrejst i den eneste sommeruge i DK. Her i USA havde de hedebølge ugen op til vores ankomst og nu er det hammerkoldt – typisk hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er så typisk jo! Øv altså :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er passé at være slavisk trendsucker. Instagram er jo netop et utroligt alsidigt medie, hvor folk leger med udtryk. Desuden bør noget så basic som, om et feed har hvide rammer, farvede rammer eller ingen rammer vel ikke gøres til genstand for en in- eller yt-vurdering :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er jo ingen dommer her – du må endelig ikke føle dig ramt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  1 ting jeg ikke forstår
  – Bloggere og deres ligegyldige lister.
  For helt ærligt.. er det ikke bare fylde fordi man ikke kunne komme på noget bedre den dag? Folk er jo ligeglad med at bloggere synes hvide rammer på insta billeder er passé.
  Eller er det bare mig? 😁😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nå nå nå nå, det er jeg da ærgerlig over at høre – jeg må kæmpe hårdere for at bevare relevansen :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg synes faktisk den slags indlæg er vildt gode! I mellem alle de indlæg om outfits, jeg ikke kan leve op til, men gerne vil kigge på. Er det sjovt med et pust af “jeg er bare et menneske”. Fortsæt du endelig med dine spøjse lister for min skyld ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha :-D Kan kun være enig i alle de 7 ting. Jeg får det helt dårligt når jeg kigger tilbage på mit Insta-feed med hvide kanter rundt om billederne, men yes, det er mange år siden :-D

  Åhhh og det punkt med folk, der glor, når man ligner en brugt dej :-( Kender det alt for godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, “en brugt dej” er jo det fedeste udtryk :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA BIARRITZ