UDEN JAKKE, NU MED BLAZER

LEOPARD-KJOLEN OG RABATKODEN

7c71abb7-9289-4845-9e60-bb560fe6fc2e

REKLAME FOR ME&THEMET: GANNI KJOLE 1699kr.

Forleden var jeg til prisuddeling med min veninde Anne, og havde i den forbindelse valgt at stadse lidt ud i min nye, seje leopardkjole fra Ganni. Jeg elsker den super feminine og elegante facon kombineret med det rå print, hvilket, ifølge mig, skaber en perfekt kontrast i kjolen, og gør den super meget mig – og så er slå-om-kjoler noget af det mest flatterende, man kan iføre sig, fordi disse indkapsler kvindekroppen på bedste vis, men alligevel ikke strammer eller irriterer nogle steder.

f224a3e5-7d1c-4e6e-ab23-d35931a7543b

Kjolen her er købt hos Me & The Met, som tilbyder genial, gratis og personlig dag-til-dag levering i Storkøbenhavn, og som lige nu fejrer midseason sale med 25% rabat på alle varer*! Rabatkoden er forår25 og virker fra i dag D. 8.-15. april.

9a3d02d9-725a-4921-97f7-de5fd95a5aa4

Webshoppen har desuden netop tilføjet en række nye brands til sortimentet, og her er jeg særligt tilfreds med valget af Stine Goya og By Malene Birger – simpelt hen fordi, jeg er så vild med danske brands æstetik og stigende succes!

*Undtagen Zadig & Voltaire, Jerome Dreyfuss, nyheder samt i forvejen nedsatte varer

3 comments

  • Du er såå fin i den kjole :-) Jeg må straks ind og kigge efter den i min størrelse :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg er så enig med dig, når det kommer til slå-om kjoler. De gør alle kvinder godt! Og den der fra Ganni er virkelig ingen undtagelse – den ville jeg elske at hoppe i når foråret (snart!) springer ud

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDEN JAKKE, NU MED BLAZER