JEG VAR ET SMUT FORBI DEN NYE CHANEL BUTIK...

KOM OG HILS PÅ MIG I AARHUS NÆSTE UGE!

d2fa2259-8d3e-4712-b597-2f671e7a2cc0

REKLAME FOR PAW SKO: På torsdag, D. 26. april, i tidsrummet 15.30-17.30, gæster jeg Århus i forbindelse med renoveringen af den nye Paw Sko butik efter en total make over- det fejres faktisk i hele perioden fra D. 25.-29. april, men D. 26. har I altså mulighed for at få mig oveni hatten. Jeg vil være til rådighed i hele tidsrummet som “guide” i trends og komme med stylingtips, hvis dette skulle ønskes. Derudover håber jeg bare at se jer alle sammen til en krammer og en sludder for en sladder, og så glæder jeg mig faktisk også selv til at se butikken.

Der er en masse konkurrencer på Paw Sko Aarhus’ Facebook og Instagram i åbningsdagene, og jeg anbefaler klart at deltage, hvis man trænger til nyt fodtøj,

Og en lille serviceinformation; Paw Sko har længere åbent onsdag d. 25 og torsdag d.26, nemlig helt til klokken 20.00.

4 comments

 • Line

  I forbindelse med sko.. Hvilken model har du på af New Balance på billedet? Er det 990’eren, og ved du hvor den kan købes? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det er – jeg købte dem for for flere år tilbage, men måske Rezet eller Unlimited har?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt! Jeg vil bestemt prøve at kigge ind forbi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VAR ET SMUT FORBI DEN NYE CHANEL BUTIK...