HURTIGE SOLBRILLER

JEG VAR ET SMUT FORBI DEN NYE CHANEL BUTIK…

02c75e72-84fb-4c5f-8ebb-9b78e2d66b94

Først og fremmest; hvor er det OPTUR, at vi har fået Chanel til København igen! I anledning af åbningen i går skulle jeg selvfølgelig lige forbi og se butikken, og endte faktisk med at købe hele to par sko med hjem:

a82959f2-2546-4e3b-a655-932a3e20ea0d

Sneakersne havde jeg udset mig forinden, de prydede nemlig vinduet – og da jeg kom ind i butikken, var der kun ét enkelt par tilbage, og dette par var altså i 37, så det måtte jo være skæbnen, ikke? Hehe – altid godt at kunne retfærdiggøre køb! I hvert fald, så går jeg i sneakers 70% af tiden, og jeg manglede et par, som var mere fancy og knapt så casual som mine udtrådte New Balance. Jeg elsker lakdetaljen og de fine forårsfarver!

b16b8acd-67f5-4190-9735-f852f4b022cc

Indrømmet; badesandalerne var et impulskøb! Men nogle impulskøb føles bare overordentligt rigtige, og sådan havde jeg det med disse. De er sjove, praktiske og super cool.

6 comments

 • GUD hvor er det sneakers bare for fede, altså! Dem kan jeg godt forstå, at du bare måtte eje – det samme gælder i øvrigt badesandalerne. Hvem vil ikke gerne gå rundt i Chanel på fødderne året rundt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ih, tak! Dejligt at vi deler smag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligger du stadig inde med dine andre Chanel Sneakers eller har du solgt dem? :) Og tillykke med købet – begge er super flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Min søster har dem, hvis de ikke er solgt, prøv at skrive til hende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækre køb! Er især vild med badesandalerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURTIGE SOLBRILLER