NOGET NYT

ER DIN YNDLINGS-TING FORSIKRET?

REKLAME FOR ALM. BRAND: Forleden mødtes jeg med med min kære kamera-kyndige Marie for at skyde ovenstående video, omhandlende Alm. Brands fantastiske forsikringskoncept “Yndlings“, som er den ideelle løsning til unge, studerende og aleneboende, der ikke ønsker at bruge en formue på at forsikre alt, de ejer, men som blot ønsker at forsikre sine absolutte yndlings-ting. Du skræddersyer altså en forsikring til netop dit behov – nemt, billigt og personaliseret.

I mit arbejde som influencer, er særligt min telefon og computer vigtig for mig at have forsikret. Uden disse genstande er mit arbejde nemlig ikke meget værd, og da min telefon er med mig overalt, er der stor risiko for skader. Derfor er det særligt vigtigt for mig, at min telefon er forsikret. Det samme gælder i virkeligheden de klassiske cykeltyvshistorier, der lever i bedste velgående i København, og som gør det nødvendigt at have sin cykel forsikret.

Jeg synes, at I skal se ovenstående film, som forklarer mere om Yndlings. Derudover synes jeg, I skal besøge deres hjemmeside, og se for jer selv, hvor nemt, billigt og overskueligt, det er at oprette sig og forsikre sine yndlingsting. Som en ekstra feature har jeg en rabatkode til jer, der giver 6 måneders gratis ansvarsforsikring. Koden er /marie og kan anvendes frem til D. 31. maj.

8 comments

 • Charlotte

  Jeg har forsøgt, at bruge din rabatkode ved køb af ansvarsforsikring, men den er ugyldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg prøver lige at kontakte min agent og høre, hvad der kan være galt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Der skal et “/“ foran – altså /marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det her spørgsmål har jeg virkelig brændt inde med i lang tid.. så nu stiller jeg det: hvor gode er dig og dine veninder til, at være i hinandens selskab UDEN jeres telefoner? Jeg kan fornemme, at I ses ofte og derfor kan I måske stadig godt være “tilstede sammen” selvom I også har jeres mobiler ved hånden. Men når jeg er sammen med mine veninder, er vores mobiler pakket væk og anvendes kun, hvis/når det virkelig er nødvendigt. Jeg spørger kun fordi jeg selv kender til, ar jeg hurtigt kan blive total opslugt af min iPhone og i den forbindelse har jeg købt en Nokia, som jeg bruger, når jeg er sammen med min nyfødte datter, så jeg undgår alt mulig ligegyldig stimuli fra min kære iPhone. Tak for videoen. Den viser godt hvor skide afhængige vi moderne mennesker er blevet, af vores telefoner på godt og ondt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Maja, tak for et spændende spørgsmål!

   Jeg har et ekstremt afslappet forhold til telefonen, og har den, grundet mit arbejde, altid med mig og på mig. De mennesker, jeg ses med ofte, har det faktisk umiddelbart på samme måde, så det har aldrig været et italesat problem – simpelt hen fordi det ikke er et problem.

   Med årerne falder det mig mere naturligt at lægge telefonen væk i sociale sammenhænge, og sådan oplever jeg faktisk også mine veninder. Telefonen er efterhånden blevet en forlængelse af ens person, og et samlingssted for kommunikation og arbejde – så jeg kan kun se ulemper ved at fordømme den helt. Så længe, det ikke overtager virkeligheden – og det gør den så absolut ikke hos os. Men tak for at få mig til at tænke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Kære Marie – tak for dit svar! Det giver fin mening. Dog vil jeg som kandidat studerende inde for “børn og unge” , komme med en “det – er – vigtigt – at I – influenser – også – viser – den – unge – generation – piger- at – I – bare – er – mennesker – også – med dårlige – (hår)dage” .. og det synes jeg, at du gør.. med en del af dine indlæg. Jeg er 28, men Marie: hvis jeg havde været 16 og usikker og skulle leve op til nutiden digitale krav samtidige med, at jeg skulle være en hardcore studine, så ville jeg måske komme til, at spejle mig for meget i jer bloggere og ikke føle mig god nok. Jeg kan som voksen ikke “leve med” det pres, der er på børn i dag både i forhold til al det de skal igennem i institutionen men også privat herunder digital. Jeg kunne også begynde på min “vis nu du er mere miljø” venlig.. Men det er sgu underordnet i forhold til min overståede pointe. .. så tak fordi du OGSÅ poster indlæg om hvor svært det har været for dig ind imellem etc. Det vil jeg mene også er din opgave som influenser! ;) kærligst Maja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin video!
  Forsikring er bare én af de dér voksenting, der aldrig rigtig bliver nice ;) Men det her koncept gør det da lidt mere overskueligt!
  Forresten er jeg helt vild med din fine kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Ja, forsikringer er noget, mange unge glemmer at prioritere, og det er da bare for ærgerligt, når man får stjålet sin cykel, ikke!?

   Elsker også kjolen, den er fra & Other Stories.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET NYT