ET LOOK, JEG VENDER TILBAGE TIL

ZERO FEEL

585d6b98-5b1d-457c-a9eb-ad96988b1398

REKLAME FOR SLOGGI: I indlægget her offentliggjorde jeg mit nyeste ambassadørskab med undertøjsbrandet sloggi, hvilket jeg er sindssygt stolt af – ikke mindst grundet jeres søde kommentarer og store opbakning omkring samarbejdet.

Mit tidligere indlæg var med fokus på lanceringen af samarbejdet og mit kampagnebillede (hvis I endnu ikke har set det, synes jeg virkelig, I bør klikke forbi her og tjekke det ud), men nu er det altid tid til at give min version af oplevelsen af Zero Feel kollektionen:

Kollektionen består af en top (249 kr.), en bralette (299 kr.) og hipsters (119 kr.), som alle kommer i et hav af fine farver; lyserød, turkis, fersken, marineblå – men selvfølgelig også sort, nude og hvid. Produkterne er lavet i det lækreste, blødeste, stretchy materiale, som vitterligt ikke kan mærkes på huden; det er sågar sket op til flere gange, at jeg er gået i seng med BH’en, fordi jeg simpelt hen glemmer, at jeg har den på.

80c695ae-d184-4cef-bdea-ec0082763f5b

BH’erne kan både bruges med en tynd, rund pude i for at give form, eller bruges uden, som jeg gør. Den giver virkelig god støtte uanset hvad! Produkter som disse kan man holde en lang salgstale om, men jeg vil virkelig anbefale alle rent faktisk at prøve dem. Så snart, man har prøvet dem, vil der ikke være nogen tvivl om køb. Det er, uden sammenligning, det mest komfortable undertøj, jeg nogensinde har haft – og så sidder undertøjet oveni købet super lækkert.

4 comments

 • Hej Marie,
  Er holdet i BH’en som en blød sports BH eller mere som de der toppe man havde under tøjet dengang man lige begyndte at få bryster? haha – forstår du referencen?
  Lurer på om jeg kan bruge dem på mine vandreture til sommer, da en alm sports BH ofte bliver for stramme og varme, almindelige BH’er ikke holder nok og elastik kanten på Calvin Kleins Modern Cotton serie bliver misfarvede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg vil sige, at den er mere som de BH’er, man brugte som “teenager”, da de ikke støtter som en sports- eller bøjle-BH. Men de støtter og former virkelig flot, mange af mine veninder fra musical bruger dem f.eks. som danse-BH, da de ikke begrænser bevægelse som jeg synes, en stram sports BH gør, men jeg vil dog alligevel anbefale dig at købe en sports BH til præcis dette formål :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hele ser bare så fint og behageligt ud! Jeg skal ind og have hamstret lidt forskelligt snart 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LOOK, JEG VENDER TILBAGE TIL