WEARING SKINNY JEANS FOR A CHANGE

YET ANOTHER PARISIAN SOUVENIR

589bdb33-a172-4dab-9e9b-ef1c0a1daaa3

En lille ekstra souvenir fra det franske, er denne fantastiske plastikvase fra Capri Design af kunstner og arkitekt Geatano Pesce. Jeg fandt den på et museum, og det var en øjeblikkeligt en kærlighedshistorie med lykkeligt udfald! Derfor traskede Sille og jeg tilbage dagen efter for at købe den. Den var en smule uhandy i lufthavnen, og jeg var faktisk rædselsslagen for ikke at kunne bringe den med mig på flyet – men det lykkedes, og jeg er fandens glad for den!

4 comments

 • Jane

  Eeeelsker den vase! (og din smag, ofte) :-)
  Hvilket museum?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have! Jeg kan faktisk ikke huske navnet, men det er dét museum, der lige har haft udstilling med Christian Dior og Barbie, og som ligger op ad en stor, smuk have nær Louvre :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Død hamrende smuk! Må man spørge om prisen?
  Den må helt sikkert på min ønskeliste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Forståeligt! Den kostede cirka 4000kr. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING SKINNY JEANS FOR A CHANGE