MINE KØB FRA PARIS

WEARING SKINNY JEANS FOR A CHANGE

2edae02b-b6d1-4521-b081-e6a904e4db0b e1bc745d-0d6b-41f0-ab0d-50e77c711e0a 94cdc467-2cb0-437b-9ad4-9a71a32ceaa3255af765-6655-4b98-8c8d-197e1d82a588

REKLAME FOR LIDL: LIDL X HEIDI KLUM “ESMARA” JEANS 119 kr.

Som jeg også nævnte i indlægget her, er jeg ret begejstret for Heidi Klums “Esmara” kollektion for Lidl, som denne gang har fokus på denim. Jeansne her har jeg denne gang valgt at style med en lidt sjov zebraskjorte og farverige øreringe, for at pifte dem lidt op, men de kan også let kombineres med mere simple items såsom en tung kashmirstrik eller T-shirt.

Jeg elsker at bruge denim som base i mit outfit, og disse jeans er både vildt komfortable grundet stretch, og så sidder de bare upåklageligt godt – også bagpå, hvilket er en super vigtig detalje, når vi snakker denim. Jeg har faktisk længe haft det lidt anstrengt med skinny jeans, fordi jeg normalt ikke synes, sådanne klæder min krop – men disse sidder lige som de skal, og har givet mig mod på at kaste mig ud i de stramme bukser igen!

Tjek Lidls hjemmeside ud for flere esmara styles, eller deres facebookside for nyheder.

Kollektionen blev lanceret i i Lidl-butikkerne i går D. 4. marts, og kan derfor købes nu.

6 comments

 • Cindy

  Hvor er de fine rammer fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Elser det outfit! Hvor er ørering og skjorte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Øreringene er fra Céline, og faktisk til salg her: Instagram.com/mariejedig – skjorte fra Hosbjerg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Købte dem i går og de er fantastiske. Og synes af afslutningen på benene er lavet spot on. Og så til så fin en pris :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE KØB FRA PARIS