I DREAM TO WEAR...

NÅR MAN HAR VENTET PÅ ET PAR SKO…..

2fb4bb77-6595-4554-b69f-63930b125e3c

Jeg så disse SS18 støvler på Célines Instagram-profil for et par måneder tilbage, og var derefter hurtig til at gemme billedet, i håbet om, at jeg ville kunne finde dem, når de blev lanceret – og se engang!

f96c560f-93a1-43e0-8fc0-16f3a9314011

Det har faktisk været lidt en jagt. Først fandt jeg dem i Storm, dog ikke i min størrelse – dernæst i Kassandra, dog ikke i den rigtige farve – og til sidst ringede jeg til Kadewe i Berlin, hvor jeg har handlet før, i håbet om, at de var at finde der – og tænk engang; det var de! Senere på dagen skulle jeg tilfældigvis i Illum og kigge sammen med Sille (som også fandt et par Céline sko, hæhæ), og dér stod de sgu! I rette farve – OG rette størrelse!

Jeg er en lav pige og elsker derfor en god platform-sål, hvilket disse seje sko leverer – desuden manglede jeg et par hvide sko (eller; det har jeg i hvert fald bildt mig selv ind), og disse er super seje i udtrykket med det Chelsea boots-inspirerede look.

1 comment

  • Dem kan jeg virkelig godt forstå, at du indgik en jagt for at finde. Hold fast hvor er de bare så seje!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR...