JEG ER OGSÅ USIKKER

MIN NYE TASKE

chanel_box

Den skarpe læser har måske opdaget stor aktivitet på min salgsprofil på Instagram, og det er af den simple årsag, at jeg altid opererer med filosofien om, at skal der nyt ind i garderoben, skal der gammelt ud. Jeg knytter mig sjældent følelsesmæssigt til genstande, og det er derfor nemt for mig at sortere ud.

Denne gang skyldtes sorteringen en obsession med en ny taske, som jeg kastede min kærlighed på i Paris, men som både var udenfor økonomisk rækkevidde, og umulig at skaffe hjem, grundet stor hype og relativt lille oplæg.

chanel_plastic_flap_bag-_multicolor_pastel_multicolour_2-55

Da jeg kom hjem fra Paris, kunne jeg dog ikke slippe tanken om taske, og skrev derfor rundt til diverse Chanel butikker i verden for at høre om muligheden for at skaffe den hjem og få den sendt til Danmark, og det lykkedes fandeme! Jeg fik tasken shippet fra Wien, hvor jeg før har handlet i Chanel, og derfor havde en mailadresse på en medarbejder.

Kender I følelsen af, at ens garderobe (og liv, for at være helt dramatisk, haha), ville være komplet, hvis bare et særligt item indgik? Sådan har jeg haft det med denne taske, og derfor tillod jeg mig selv at smide så mange penge efter den. Jeg vidste fra start, hvilken størrelse og farvekombination, jeg helst ville have, og gik altså målrettet efter denne. Da jeg havde solgt ud af garderoben, kontaktede jeg butikken med henblik på køb. Og nu er den min!

chanel_plastic_flap_bag_2-55_multicolour_plastic_marie_jedig

Det er svært at definere præcist, hvad der drager mig ved et item, men denne taske er simpelt hen så chic, cool og humoristisk, og passer desuden vildt godt ind i min efterhånden store samling af pasteller. Jeg elsker, når luksusbrands laver uventede items, som løfter deres brands ud af klassiske dyder og ind i et opfindsomt designunivers – nøjagtigt som med min Loewe taske og Chanel støvler. At være så stort og trendsætterne et modehus som Chanel, og alligevel turde operere i utraditionelle materialer rammer bare ét eller andet i mig. Jeg er som udgangspunkt glad for alle mine køb, lige når de sker, men noget siger mig, at denne taske skal bo hos mig længe.

Nu vil jeg gå udenfor og flashe mit nye køb.

12 comments

 • Lea Pabian

  Jeg ved hvad PRÆCIS hvad du mener!! Når garderoben (igen 🙈) bliver fuldendt med den perfekte taske eller sko etc – det giver jo een den bedste følelse. Tillykke med købet 🙌🏾😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Marie, Marie… Hvornår køber du “celine” tasken fra Paris. Hvis du ikke har købt den second hand inden sommer er gået – kommer jeg efter dig ;)
  Mvh læseren-der-savner-din-lille-sorte-celine-box-taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej søde Maja, jeg har den skam stadigvæk på hjernen, økonomien skal bare lige tillade det, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Tænker du egentlig aldrig over, hvor indholdsløst dit liv er, når du kan bruge så mange penge og energi på at få en taske hjem? Overvejer du aldrig at donere penge eller lave velgørenhed? Sorry er bare nysgerrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det var vel nok en ærgerlig måde at stille et spørgsmål på; det giver du mig faktisk ikke rigtig lyst til at besvare :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Holy moly! Der er vist én, der har fået det forkerte ben ud af sengen! Eller også trænger du bare til, at blive sat lidt på plads ;) Prøv lige, at finde den rigtige tone frem i cyberspace! Du skal tænke på, at være et forbilled for de unge kvinder, der læser med her – Sisse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Ps, Sisse! Jo, jeg mener personligt også at Marie burde sætte mere fokus på miljøet og bæredygtighed. Det er ikke særligt sundt for vores planet, at eje alt for meget tøj. Men det må være op til det enkelte menneske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er den lækker! Stort tillykke med den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er den bare helt fantastisk! Hvor meget skal man af med for at købe sådan en? Regner med den ligger på omkring den samme pris, som de “normale” Chanel tasker?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER OGSÅ USIKKER