MIN NYE TASKE

5 ANBEFALINGER

alt_for_damerne_marie_jedig

Billede fra Alt! For Damerne

DEN GRÅ SIDE: Jeg har anbefalet Den Grå Side før, men Søren Rasteds podcast, hvor kendte, danske mænd læser op fra Ugens Rapports erotiske noveller “Den Grå Side” er SÅ sjovt, at jeg altid går og griner for mig selv, når jeg hører med – og nu er 2. sæson ude!

AT GENOPTAGE INTERESSER: Endnu engang en anbefaling, jeg har prædiket før – men at genoptage sine barndoms interesser er så givende for voksenlivet. Jeg elsker at spille musical, og har gjort det siden, jeg var barn – og jeg vil anbefale alle at genoptage sine barndomshobbies; om det så er tegning, håndbold eller broderi! Det giver den vildeste energi, og jeg tror på, at det er sundt med genopdagelsen af barnlig naivitet.

EBAY SCOOPS: Man kan gøre sig de BEDSTE og billigste køb på eBay, og jeg er kæmpe fan! Jeg har f.eks. investeret i hårspænder, solbriller, farverige affaldsposer og strømpebukser fornyligt.

WELEDAS PRODUKTER: Jeg samarbejder i øjeblikket med hudplejebrandet Weleda, og jeg vil helt ærligt kaste min dybeste anbefaling efter deres produkter, som har reddet min trætte hud ud af vinteren i sikkerhed!

HEY DARLING: Jeg hader i virkeligheden kødboller, og Hey Darling udfordrer hele kødbolle-konceptet og levererer topkvalitet og fantastiske slagsoplevelser, både i deres restaurant og som takeaway på Wolt (husk at koden 6C6K giver 50 DKK rabat på din første ordre).

6 comments

 • JG

  Hvor er din flotte kjole fra? Har længe ledt efter sådan en men uden held.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er fra en genbrug – det er sååå svært at finde den helt rigtige kinakjole, men jeg kan anbefale at købe én, du kan lide, og få den lagt ind hos en skrædder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg handler selv ofte på eBay, primært accessories og elektronik. Jeg er dog også stor fan af dansk design og det finder jeg ikke meget af på eBay desværre. Har lige for en uge siden investeret i nye solbriller fra Barito Design of Copenhagen (de laver de fedeste solbriller synes jeg). Jeg faldt over dem på https://www.primadeals.dk/15-solbriller-kvinder, hvor der også var en rigtig god guide til hvilke modeller der passer til ens ansigtsform (jeg har et meget rundt ansigt).
  Tak for nogle gode og inspirerende indlæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak for de fine tips! Og selvtak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, jeg har lige snakket med min lillesøster om at vi snart skal hive alt vores gamle Barbie grej ned fra loftet, og gå i lege-mode selvfølgelig med en god flaske rødvin ;) Skal lige siges vi er 25 og 27 år, haha xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det lyder jo helt genialt! Jeg bakker jer totalt op!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE TASKE