PÅ DET SENESTE HAR JEG

4 NYE DR PRODUKTIONER, DU SKAL SE LIGE NU!

DR kan altså bare ét eller andet, og leverer, ifølge mig, nogle af de bedste programmer og serier overhovedet – både når det kommer til idé, underholdning, æstetik og efterfølgende reflektion. Lige nu er jeg besat af følgende programmer fra DR:

159814308

LIBERTY: DRs nye seriesatsning efter roman af Jakob Ejersbo, Liberty, er et vanvittigt drama udspillet i Tanzania i slut 80’erne, med to skandinaviske familier i hovedrollerne. Mange af mine bekendte er faktisk hoppet fra, fordi serien har så tungt, hardcore og overdramatiseret et fokus, men jeg følger altså trofast med, og kan slet ikke få nok. Serien er helt absurd godt spillet, og sætter virkelig tankerne i gang – samtidig med at være ualmindeligt underholdende. Serien behandler ondskab, depression, omstilling, kærlighed og kulturelle forskelle på ret fin vis.

1520952919_160488073

DE PERFEKTE PIGER: Wow, det skræmmer mig helt vanvittigt, at unge kvinder i dagens Danmark er så usikre på dem selv – men når jeg tænker tilbage på mine egne teenageår, var jeg der faktisk også selv. Jeg synes, at der er en ret fantastisk udvikling på vej i forhold til italesættelsen af unges usikkerhed og den tabubelagte ensomhed – og hvad sociale medier gør ved disse emner – og jeg elsker, at DR også sætter fokus på emnet med deres nye dokumentarserie De Perfekte Piger, hvor fire unge kvinder skal hjælpe hinanden med at sætte delmål og derved bekæmpe usikkerheden i fællesskab. Jeg er faktisk rigtig glad for og stolt af, at min kollega Amalie har valgt at takke ja til deltagelse i programmet, fordi vores branche ofte “beskyldes” for at have kæmpe indflydelse på emnet. Jeg har lyst til at give alle pigerne et kæmpe kram, og fortælle dem, at alt bliver bedre efter de 25 år.

skaermbillede-2018-03-20-kl-09-56-24

BILLED-BLADET VS. SE OG HØR: Jeg er ingenlunde en sladderbladspige, og har aldrig været det. Jeg er ikke vokset op i et hjem med kulørte blade, og har måske netop derfor altid taget stor afstand til både Billed-Bladet og Se og Hør. Dog er DRs nye serie omhandlende lige præcis kampen mellem de to blade, samt de personer, der gennem årene har skrevet de farverige historier, og de, der er blevet skrevet om, helt vildt interessant og ikke mindst enormt god underholdning.

118478968

LØVENS HULE: Hænderne op, alle sammen, for der er ny sæson af Løvens Hule, og det er mindst lige så underholdende som altid! Endnu engang skal iværksættere og start up-virksomheder fremlægge deres vision for et panel bestående af fem businesskanoner, og håbe på investering og rådgivning i lige præcis deres idé og produkt. Underholdende, lærerigt og spændende på samme tid!

4 comments

 • Marie

  Jeg ville ønske jeg kunne sige det samme til pigerne fra ‘de perfekte piger’, at det bliver bedre efter de 25. Jeg er 26, og meget af det de siger rammer så hårdt og er noget jeg stadig dealer med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg ked af at høre, forhåbentligvis bliver det bedre med tiden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvad med Danmarks bedste portrætmaler? Tænker det program ville være noget der faldt i din smag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Pissegod anbefaling; tak for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG