SAKS POTTS X NETAPORTER

WINTER ESSENTIALS

aa830054-b256-4d0d-b6ed-c0c213dc0ca8

REKLAME FOR WELEDA: Weleda er ét af dé dér brands, der bare bliver ved med at dukke op: Faktisk er jeg blevet anbefalet at bruge Weledas produkter en hel håndfuld gange, og jeg døjer i øjeblikket med ekstrem vintertræt og tør hud – så kampagnen her er faldet på det bedst mulige tidspunkt. Inden kampagnestart har jeg selvfølgelig fået produkterne tilsendt til afprøvning, og faktisk var jeg nødt til at sende Weleda en særlig tak, fordi produkterne på mirakuløs vis vitterligt har fjernet alle tørre pletter og urenheder på min hud – og så på under en uge. Mange af jer sidder sikkert i samme situation, så jeg er glad for at kunne sende denne anbefaling videre i systemet:

De produkter, jeg har testet i første omgang, er en serie, der er særligt velegnet til at afhjælpe lige præcis vinterhud – og består af Cold Cream, Almond Oil og Lip Balm:

87b12447-e350-4aee-b194-3a44d8dc4465

1) Inden påføring af produkterne tog jeg et varmt karbad (et brusebad kan også gøre det) med en ansigtetssvamp for at peele og massere alle døde hudceller af huden.

2) Efter badet lod jeg ansigtet køle af, og påførte olien, som fjerner al irritation og beroliger huden. Ligesom et kys fra ens mor, når man som barn ikke kunne sove.

3) Herefter masserede jeg cremen ind i huden med cirkulære bevægelser, særligt omkring de tørre plamager, for at efterlade huden silkeblød, beroliget og lækker. Cremen er bl.a. lavet på mandelolie og bivoks, som henholdsvis nærer og beskytter huden skabt særligt til tør og meget tør hud.

4) Som en del af makeuprutinen bruger jeg altid læbepomaden, som både giver bløde læber, men også farver en smule i den smukkeste, lette pink nuance, og også fåes i to andre nuancer. Læbepomaden er vegansk, og dufter mildt og dejligt.

Voilà! Mere skal der ikke til. Hvis du også døjer med tør vinterhud, så er ovenstående sandsynligvis din løsning. Det var i hvert fald min.

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAKS POTTS X NETAPORTER